ALL PUMA EVERYTHING

January 04, 2017


Ainakin melkein!

Huomentapäivää. Nyt olisi luvassa ne eilen lupailemani asukuvat. Pistettiin kuvaussessio pystyyn meidän hotellin portailla pienoisen kiiruksen vuoksi, joka lopulta osoittautuikin aika buenoksi lokaatioksi. Fiilaan miten tuo taustan sävymaailma menee yks yhteen meikkiksen asun kanssa.

Ostin nuo Puman pöksyt ja hupparin merkin liikkeestä reissumme aikana, ja pitihän sitä päästä heti ulkoiluttamaan uusia kledjuja. En pahemmin shoppaillut itselleni mitään, koska halusin panostaa joululahjoihin, mutta tämmöinen päheä kokoasu oli kuitenkin mun ostoslistalla. Aluksi funtsin, että olisin halunnut sen olevan printitön, mutta törmätessäni Puman liikkeessä tähän hiekan sävyiseen camo-asuun, olin valintani tehnyt. Pukiessani tuon tulee jostain syystä aina hullu hinku kuunnella Rihannaa, haha.

Matchasin asuun beigen bomberini, joka on sama kuin edellisessä asupostauksessani -- toki eri värissä vaan. Tykästyin malliin niin kovin, että ostin samalla kertaa molemmat. Olen huono käyttämään mitään muuta kuin mustaa, joten yritän siedättää itseni käyttämään värejä pienin askelin. Kaupassa mallaillessani tämä takki tuntui omalta, joten oli vähintäänkin oikein aloittaa sillä. En malta odottaa, että keväämmällä pääsee yhdistelemään sinistä farkkua sen kanssa!

Postailen teille huomenissa lisää kuvia Lontoosta. Nauttikaa lumesta vielä kun sitä on!

|BOMBER| H&M
|HOODIE| Puma
|PANTS| Puma
|SHOES| Nike Huarache
Photos: Janne Naakka / Edit: Valtteri Sandberg

You Might Also Like

8 COMMENTS

 1. SINÄ, Valtteri, näytät todella hyvälle noissa vaatteissa. Minä en osaisi olla noin cool ja valloittaa maailmaa Puman vaatteilla. ;) Hehe..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, voi kiitos Jenny! <3 Kyllä mä vaan uskon, että voisit oikein hyvin! :D

   Delete
 2. Lumi on jees, tuo jotenkin valoisuutta, mutta nämä pakkaset vois mennä pois!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lumi on kyllä mainio juurikin tuosta syystä. Itse tosi diggaan siitä vaan silloin, kun on pakkasta, koska en elä nuoska- ja loskalumelle :D Tosin ei sitä pakkasta ihan -30 astetta tarttis olla, niiku täällä Rovaniemellä tällä hetkellä :D

   Delete
 3. ai että noi värit kyl pukee sua niin hyvin! <3 ja slayaat (?) upeesti nää kokoasut, kuvista puhumattakaan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin elän noille väreille! Kiitos paljon, Aino <3 :)

   Delete
 4. sori janne mutta kyllä nyt Valtteri vetää ihan kuusnolla nää poseeraukset,ilmeet ja kaikki!
  :)

  ReplyDelete

Like us on Facebook

LATEST VIDEOS