JÄNNITTÄVÄ PÄIVÄ

June 14, 2017


Latasin nämä kuvat tähän, joita otin erään YouTube-videon kansikuvaksi. Näyttää hassulta, kun nämä on tässä rivissä näin, haha.

Anyway, huomenta ja ihanaa keskiviikkoaamua! Meikäläisellä on ihan hullun jännä päivä tiedossa. Menen nimittäin seuraamaan brittiläisen supertähden Jasmine Thompsonin promopäivää Warner Musicin kanssa. Meinaan ratketa jännityksestä Calvin Kleineistäni tässä aamiaispöydässä — AAAAA! Neitokaisella on hypersuosittu YouTube-kanava, jonne hän postaa covereita lähes kolmelle miljonalle tilaajalleen. Kyseessä on siis ihan käsittämättömän lahjakas muikkeli enkä olisi ikinä uskonut, että hän on vasta 17-vuotias.

Agendana on olla hänen ja hänen tiiminsä messissä, ja tsekata mistä noin suuren staran promopäivä koostuu. Kuvataan myös näillä näkymin hullun hauska "haaste", mutta sen paljastan teille vasta, kun video on pihalla.

Oon pikkuriikkisen psykedeliassa, koska puhekielenä toimii tosiaan englanti ja vaikka olen hyvä siinä niin pelkään jäätyväni tyystin. Inhoan sitä, jos ei saa jotain sanaa mieleen ja pitää yrittää ruveta kehittelemään pikaisesti kiertoilmaisua, haha. Mutta olen seurannut neitokaista ja hän vaikuttaa kyllä rennolta ja sydämelliseltä tyypiltä, joten eiköhän tää hyvin mene.

Olen pitkään unelmoinut levy-yhtiöllä työskentelystä, joten se tekee tästä päivästä vielä entistä siistimmän. En malta odottaa, että näette videot! Nyt voisin kuitenkin suunnata suihkun puolelle ja pistää hösseliksi, joten ei muuta kuin ihanaa päivää kaikille ♡

 ⋆ OUTFIT OF THE DAY ⋆

|CAP| Puma
|SHIRT| Puma

You Might Also Like

0 COMMENTS

Like us on Facebook

LATEST VIDEOS