ADIDAS ORIGINALS TUBULAR DOOM PK TRAINERS

Arvoisa herrasväki, saanen esitellä teille uutukaiset tossuni: Adidas Oridinals Doom Primeknit -popot!
Johan on tuo niiden nimi oikea sanahirviö. Eivätkä nämä nyt oikeastaan niin uutukaiset ole — ostin ne abouttiarallaa kuukausi sitten. Anyway, stalkkailin näitä nettikaupoissa hyvän aikaa — puolisen vuotta jopa — ennen kuin päädyin ne hommaamaan. Nykyiset Nike Huaracheni ovat pikemminkin Huaratchetit, kun olen mennyt ne pilaamaan kipittäen niillä säällä kuin säällä lähes päivittäin. En tiedä teistä, mutta mulla on (huono) tapa ostaa aina yhdet kengät ja kuluttaa ne tappiin (kirjaimellisesti riekaleiksi) ja sitten ostaa uudet. Olen kuitenkin kovin kyllästynyt tähän tapaan ja unelmani onkin saada oikea sneaker -kokoelma kasaan.
Päätin alottaa kokoelmani näistä kaunokaisista, sillä olen niitä jo hyvän tovin halunnut, eikä kiinnostukseni ollut lopahtanut kuukausien myötä. Kun viimein päätin repäistä, suuntasin Iso-Roobertinkadulla sijaitsevaan good kicks -nimiseen kenkäliikkeeseen. Törmäsin tähän ainutlaatuiseen mestaan käydessäni sushilla samalla kadulla ja funtsin, että haluan mielummin tukea suomalaista kivijalkaliikettä kuin antaa pennoseni ruotsalaiselle jättinettikaupalle, josta kyseistä paria olin kuumeisesti himoinnut. Hyvä tekoni palkittiin, sillä kengät olivat mojovassa 80€:n alennuksessa. Palvelu oli myöskin mitä mahtavinta ja valikoima superlaaja. Kaikki stadilaiset siis suunnatkaapa sinne ensi kerralla, kun halajatte uusia töppösiä.
Tubularit ovat supermukavat jalassa ja niiden sukkamainen olemus tekee niistä erityiset. Ainoa ongelma mulle on niiden hauras väri, johon olen heikkona. En meinaa tiedä parempaa kuin vaaleat kengät ja sekös onkin hankalaa tämmöiselle kuralätäköissä pomppijalle. Mulla oli nämä Virossa messissä ja ne ottivat harmillista damagea mukulakivillä keikkuessa, enkä saanut kaikkia tahroja pois. Oh well, pitää vaan olla entistä tarkempi!
En voi uskoa, että höpisen taas yksistä kengistä tämmöiset pitkät pätkät, haha. Long story short: rakastan näitä kenkuleita ja aijon pitää ne niin mintissä kuin suinkin mahdollista. Eli pyrin sujauttamaan ne koipiini ainoastaan kuivilla keleillä. Ehkä mä vielä saan mun Khloé Kardashian -sneaker vaatehuoneen vielä joskus, haha.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Olivialukee
  March 1, 2017 at 13:48

  Valkoset kengät on liian kivoja. Itelläkin uudet hakusessa, mutta ei vaa millää viittis vielä ostaa ku ne on sit pakko saada heti jalkaa oli keli mikä hyvänsä, ehkä ootan tän ikuisen loskakelin yli. Harkinnan alla ois kyllä mustatkin ni ei tarttis niin varoa mut. Kiva postaus ja ihanat kengät<3 Mukavaa loppu viikkoa!

 • Reply
  Aino
  March 1, 2017 at 14:01

  mä just päinvastoin tykkään, jos kerrotaan pitkästi mielipide esim. just kengistä! ärsyttävintä on se, jos oikeesti haluut kuulla joltain mielipiteen vaik kengistä ja vastaus on tätä luokkaa: "joo on nää ihan kivat!" sen takia tykkään, kun kerrot lähes mistä tahansa sun mielipiteen pitkästi ja silleen, että siitä saa jotain irti! sen takia myös tykkään pitkistä mielipiteistä, koska oon ite aika samanlainen, jos annetaan mahollisuus :D

  teen samoin aina, että haikailen pitkään joidenkin kenkien perään, sitten ostan ne ja kulutan ne riekaleiksi asti! tosin kengät tuppaa olemaan aika kalliita, jolloin helposti ajautuu sen ajatuksen valtaan, että yhdet riittää..

 • Reply
  Eveliina Sipola
  March 1, 2017 at 18:07

  Tosi hienot kenkulit sulla 😊 ja mulla on yhdet aivan ihanat talvikengät ollu jo tosi piiiittkään ja ne on ostettu en edes muista milloin. Mutta käytin niitä kenkuleita vaikka oli kuinka loskakeli ulkona ja äiti ei hirveesti tykänny.. hups.. mutta ne alkoi sitten olemaan ihan loppuun ajetut kun niitä monet talvet kuljettiin tuolla lätäköissä hyppien 😂 et oo todellakaan yksin tuon asian kanssa.

 • Reply
  Jenna Uuksukainen
  March 1, 2017 at 21:27

  Ihanat kengät😍😍😍 Ja siis olin sunnuntaina autossa istumassa ja katoin vaa tietä. Sitte näin pienen söpön karvapalleron ja olin silleen onpas Luckyn näköinen! Ja ihan samat valjaat sitte katoin hihnan toista päätä ja mietin liikennevaloissa onpa Valtterin näköinen! Tajusin siinä sä olit Luckyn kanssa lenkillä oon niin onnellinen💗 saat aina mun päivän paremmaksi kun katon sun videoita tai jotain😍 oot tosi kiva ja ihanan hyväntuulinen ja sun videot on tosi kivasti editoitu💋 Sun ja Jannen yhteis videot on myös parhaita💗💗💗

 • Reply
  Petteri
  April 16, 2017 at 14:47

  Oletko muuten kuullut crep protectistä sillä pitäs lähtee lika kun lika

Leave a Reply