SYNTTÄRIAAMU

Eilen, 11.6.2017 kello 16:02 pärähti meikäläisellä 23 vuotta elämää armaalla planeetallamme mittariin. Heräsin aamusella (kello 14 iltapäivällä siis) jumalattareni taivaallisiin sulosointuihin, nimittäin Janne päräytti Katy Perryn uusimman albumin kaakkoon ja tuli kutsumaan valmiiseen pöytään. Janne oli taikonut pöydälle mansikkatäytekakun yhdessä siskonsa ja tämän parhaan kaiffarin kanssa. Meitsihän R-A-K-A-S-T-A-A täytekakkuja — etenkin jos niihin liittyvät mansikat, joten olin enemmän kuin otettu. Myös pitkään kaihtamani valmiskakkupohja tuli testattua tässä lomassa ja yllätyksekseni en huomannut juurikaan eroa itse leipaistuun.

Vaaleanpunaisen kaunottaren lisäksi menuhun kuuluivat älynannat toastit, joiden väliin sujautimme cheddaria, lauantaimakkaraa (olin unohtanut miten pommia se on) ja pupun ruokaa — majoa unohtamatta. Oli ihan super ihanaa istahtaa yhdessä alas ilman kiirettä. Muutenkin viikonloppu oli mitä mainioin, kun saimme pohjoisen pimuja kylään piristämään stadilaista arkea.

Safkaamisen jälkeen Janne ja kumppanit lähtivät Korkeasaareen. Tunnen itse oloni lähinnä ahdistuneeksi eläintarhoissa, joten päätin mieluummin viettää himpessä rentouttavan spa-hetken ja pistää itseni valmiiksi iltaa varten. Kävimme raflassa ja tallustimme tämän jälkeen Skönen terassille hyväksi aikaa istuskelemaan ja miettimään syntyjä syviä. Taltutettuamme kuutisen pulloa aikuisten juomaa suuntasimme takaisin kämpille, meinaa Jannen siskolla ja tämän ystävällä oli vaivaiset kolme tuntia aikaa nukkua ennen kuin lentokenttä kutsui. Oli ihan huippu ja ihanan rauhallinen päivä — kiitos Janne, Maria ja Iina ♡

23. Tuntuu jotenkin turhalta iältä, haha. 20-vuotiaana täyttää pyöreitä. 21-vuotiaana saa Jenkkilässä juoda sitä “viisasten juomaa”. 22-vuotiaana voi jammailla Taylor Swiftin “22” biisin tahtiin. Mitä 23-vuotiaana voi tehdä?

Ikä ei ole mulle henkilökohtaisesti niin suuri asia — ainakaan kun mietin muiden ihmisten ikiä. Tuskin muistan minkä ikäisiä jotkut lähimmät ystäväni ovat. Minua ei vain kiinnosta se numero. Ystäväni ovat kanssani samalla aaltopituudella ja ainoastaan se merkkaa — ei se onko tyyppi esimerkiksi 18 vai 38. Itseni kohdalla toki miettii, että mitä pitäisi olla saavuttanut tiettyyn ikään mennessä. Pohdin usein, että kuinkakohan monta miljoona levyä Britney Spears oli myynyt tähän ikään mennessä, haha. Pitää ehkä vaan asennoitua niin, että koska en mieti muiden immeisten ikiä, miksi mun pitäisi funtsia omaani.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! ♡

Editointi: meitsi

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Aino
  June 12, 2017 at 18:14

  kuulostaa super ihanalta päivältä, sitä se varmasti olikin! <3 mulle luvusta 23 ei tuu yhtään mitään muuta mieleen kun se biisi jossa Mileykin on mukana, eih XD
  ei mut oikeesti.. mietin tässä kuinka kauan pitää tuijottaa kuvia tosta kakusta, kunnes se ilmestyy tohon mun silmien eteen. tällasena sadepäivänä ei ois valittamista jos tuollaisen sais netflixin rinnalle!

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 12, 2017 at 19:07

  Ainiin, unohdin sen kokonaan! XD Siis tässä töitä tehdessä mietin samaa… Miksi söinkään vikan palan aamulla! :D

 • Reply
  Sofia
  June 14, 2017 at 22:52

  Ihana postaus ♥ Hyvää syntymäpäivää tälleen muutama päivä myöhässä! :)

 • Reply
  Jens Jens
  June 17, 2017 at 06:35

  Ihana ❤ tämäpä sattuma nimittäin itsekin sain täytekakun vaaleanpunaisella kermavaahdolla ja mansikoilla 😄

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 18, 2017 at 22:59

  <3 <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 18, 2017 at 22:59

  BEST! :D <3

Leave a Reply