2 x TÄYDELLISET AURINKOLASIT

En tiedä mikä meikäläisen naamassa on, mutta siihen ei ole oikein koskaan passannut aurinkolasit. Viime kesänäkin mun nyssäkässä kulki Ray-Banin Clubmasterit ahkerasti mukana, mutta eivät ne sitten loppujen lopuksi nähnyt päivänvaloa kuin ehkä yks, kaks hassua kertaa. Oon ihan super tarkka siitä mitkä lasit nenälleni lasken. Rukoilen kädet sykkyrässä etten koskaan tule saamaan esimerkiksi silmälaseja, sillä mun kaveritkin aina nauraa, että näytän rillit päässä Nätti Nakuna -ohjelman juontajalta. Voitte siis vain arvata miksi kammoan plehoja.
Kierreltiin kavereiden kanssa PR-päivillä ja eräällä toimistolla törmäsin italialaiseen Police -merkkiin, joka valmistaa kaikkea tuoksuista kelloihin, laukuista koruihin ja silmälaseista aurinkolaseihin. Tokaisin ystävilleni, että näytän lasit kuin lasit päässä ihan toopelta, mutta kurkatessani peiliin yllätyin positiivisesti; plehat näyttivätkin oikeastaan aika päheiltä. Testasin useampia malleja, joista (obviously) jokaiset eivät kruunanneet kasvojani, mutta löysin suureksi ihmeekseni useammat siistit yksilöt.

 

HIGHWAY TWO 2 lasit ovat meikäpojan lempparit. Ne ovat täydellisen simppelit eli passaavat asuun kuin asuun ja niiden mattamusta väri saa mun sydämen pakahtumaan. Kaiken kukkuraksi ne tuntuvat naamalla… Kirjaimellisesti, ei miltään. Ne ovat ihan älyttömän kevyet. Keveys saa mut tietty pelkäämään niiden kestävyyden puolesta, mutta toisaalta jos rillejä säilyttää ja käyttää oikein niin en usko, että pitäisi olla mitään ongelmaa.

 

Toiset uutukaiset ystäväni ovat nimeltään HALO 1 -aurinkolasit. Ne ovat vähän enemmän extrat ja siitäkös mä tykkään. En kuvitellut koskaan löytäväni pesumalleja kummoisempia plehoja, joten olen näistä erityisen living. Malli muistuttaa mua hieman Diorin aurinkolaseista, joista olen unelmoinut. Testasin Dioreita viime elokuisella Pariisin reissulla, mutta ne eivät näyttäneet nokallani niin hyviltä, että olisin niihin nelisensataa euroa halunnut sijoittaa.
Oon innoissani näistä Policen laseista, koska musta tuntuu, että ne eivät ole ihan niin laajalle levinneet kuin esimerkiksi Ray-Banit. On kiva kävellä kadulla, kun joka toisella vastaantulevalla jampalla ei ole samanlaisia kuin meitsillä.

 

Tuotteet on saatu blogin kautta.
Kuvat: Britney Sumell
Editointi: meitsi

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Antti
  June 7, 2017 at 15:16

  Super kivan näköset noi molemmat lasit ja sopii sulle tosi hyvin! 😍

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 7, 2017 at 17:52

  Yaaas, kiitos! <3

 • Reply
  Rosa
  June 7, 2017 at 23:25

  Mulla ollut aikalailla sama ongelma. Yhet aurinkolasit löysin vuos sitten (Ainoot mitkä oon todennu mulle sopivan), mutta sellaset löytyy kyllä n. joka viidenneltä vastaantulevalta ihmiseltä, ja ite kaipaisin jotain persoonallista.

  Kyseessä siis nämä:

  http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/asusteet/aurinkolasit/hanna-aurinkolasit/prod765939000.html

  Kaiken lisäksi pelkään, että aurinkolaseista jää jäätävät rusketusrajat mulle, näin nimittäin jokunen vuos sitten kävi ja traumatisoiduin :D

 • Reply
  Anonymous
  June 8, 2017 at 06:41

  Upeet lasit! :O ♥

 • Reply
  Aino
  June 8, 2017 at 12:45

  just oikeenlaisten aurinkolasien löytäminen on oikeesti yllättävän vaikeeta! noi molemmat on kyl sulle täydelliset mallit, erottuu tän Ray Ban massan joukosta. (en voi aatella enää muuta ku sitä twiittiä, minkä laitoit..) kerro joskus kun molemmat noista on ollu käytössä, että kestikö hyvin ja näin, haluun ehdottomast kuulla!

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 12, 2017 at 19:09

  Oon kyllä itsekin miettinyt tota rusketusraja asiaa! Onneksi on usein meikkiä niin ei pääse semmoisia tulemaan, mutta jos jossain rannalla on plehat päässä niin saa kyllä olla tarkkana :D Onneksi voi sitten tasoittaa kasvojen sävyä vaikka itseruskettavalla jos tämä pääsee käymään, haha :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 12, 2017 at 19:12

  Se oikeesti on! Mulla meni siinä 23 vuotta, haha :D Mut ehdottomasti päivittelen mun mielipidettä noista :) Mattamustat on ollut kovassa käytössä ja ne on kyllä niin sairaan mukavat kasvoilla keveytensä vuoksi.

 • Reply
  Kosti Kaerala
  June 17, 2017 at 17:53

  Molemmat sopii sulle paremmin kuin hyvin. Oon jopa vähän kateellinen näistä mustista <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 18, 2017 at 22:58

  Kiitos! :)

Leave a Reply