VIIME TORSTAINA

Heipparallaa ihanat!

Musta tuntuu, että aika juoksee kuin mikäkin hepokatti. Ihan hullua, että vasta viikko sitten olin näissä kuvissa näkyvissä tunnelmissa ja nyt jo on kulut seitsemän kokonaista päivää siitä. Mitä enemmän vuosia harteilleni kertyy, sitä nopeammin aika tuntuu laukkaavan. En ole tottunut siihen sitten laisinkaan. Tuntuu edelleen, että olisin ala-asteelainen, jolle kymmenen viikon kesäloma tuntui valtavan pitkältä ajalta — kokonaisesta kouluvuodesta puhumattakaan. Nyt heinäkuu pistelee jo pillejään pussiin ja meikäpoika istuu täällä hämärässä olohuoneessa hölmistynyt ilme kasvoillaan ja tuumaa, että vastahan oli vappu.

Olen ollut vahingossa lomatunnelmissa, minkä olettekin voineet huomata tyhjyyttä huutavasta blogistani, sekä YouTuben puolelta myös. Jannen perhe oli meillä viime viikon arkipäivät, ja viikonlopun ja rapiat olinkin sitten omissa oloissani. On ollut kyllä kiva olla tekemättä paljoa mitään, mutta olisi pitänyt ehkä tehdä tietoinen päätös, sillä olen stressannut asiasta ja nukkunut tämän myötä huonosti. Kalenteri tuntuu olevan jatkuvasti tupaten täynnä duunia ja menoja, enkä muista milloin olisi ollut kunnolla rentoutunut fiilis. Se ei ole ehkä ihan paras tilanne ennen syksyä, mutta eiköhän tämä tästä. Ainakin tekemistä riittää, jos ei muuten!

Käytiin Jannen perheen kanssa Kampin yläkerran Bastardossa lounaalla ja sapuska oli kyllä nannaa, mutta meikäläisen mahalle annos oli ehkä turhan pieni — ainakin hintaansa nähden. Rafla on kyllä ihanan valoisa, jos ei muuta!

 

Safkattuamme kipitimme Jannen kanssa Museokadulle Kampaamo Pesula 2:en. Maailman paras Johannes räjäytti tukkamme uuteen uskoon ja oikeesti, en tiedä parempaa tunnetta kuin se, että letti on vastaleikattu. En ole värjännyt hiuksiani reiluun puoleen vuoteen, koska vuosien vaalentamisen jälkeen aloin taas fiilaamaan omaa, tummaa reuhkaani. Siksi itse hiusten leikkaus ja malli on mulle kaikki kaikessa ja en tiedä taitavampaa parturia kuin Johannes. Voitte tsekata enemmän hänen töitään täältä!

Oon viime aikoina elänyt vahvoille rajoille leukkauksessa. Tää pyöreä muoto on mun mielestä magea! En tiedä, pitäisikö ensi kerralla kokeilla jotain erilaista kuviota.

Parturin jälkeen kiskaistiin Jannen perhe messiimme ja päätimme suunnata Linnanmäelle huvittelemaan. Vanhana työntekijänä on aina hauskaa palata tsekkaamaan joka kesä miltä huvipuisto näyttää. Siitä on nyt parin viime vuoden aikana tehty ihan super viihtyisä! Käytiin Puuvuoristoradassa ja Rinkelissä, jonka jälkeen mun oli pakko päästä testaamaan popparisoftista ja taisin löytää itselleni uuden lemppariherkun.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  antti
  July 27, 2017 at 22:20

  Must kans tuntuu et tää kesä varsinki on menny super nopeesti! Just oli vappu, sit kevätjuhla ja kesäloma alko ja nyt on enää 2 viikkoo koulun alkuun :o

  Toi on ihan sika kiva toi hiusmalli ja Johannes on kyl tosi taitava! 😍👌🏻 Oon kans nyt pari kuukautta käyny siel leikkaamas hiukset ja oon ollu joka kerral super tyytyväinen :)

 • Reply
  Anonymous
  July 27, 2017 at 22:25

  Mahtava postaus ja erittäin hyvin kirjoitettu <33 Taisi olla hyvä reissu kaikinpuolin :D Ite oon hirveän herkkä kaikille laitteille, mutta hyvä että sä uskalsit käydä laitteissa <333 Oot paras ja tärkeä <33

 • Reply
  Aino
  July 27, 2017 at 22:56

  en kestä minkä mielikuvan sain juoksentelevasta hepokatista!! XD
  ilmeisesti vanhenen minäkin jotain supervauhtia, koska tajusin pari päivää sitten, että koulun alkuun on aikalailla tasan kaks viikkoa.. en oo edes viel valmistautunut kesäloman alkamiseen! XD saatikka siihen, että kohta ois aika alottaa uus vaihe elämässä ja siirtyä lukioon.
  johannes on selkeesti ihan huikea työssään, voisin joka kerta vaan kiljua sen upeille lopputuloksille! suosittelen, että kokeilisit seuraavaks jotain kuvioo, ne on meinaan super mageen näkösiä hiuksissa! <3

 • Reply
  jannevaltteri_
  September 20, 2017 at 15:32

  Oonkin kommentoinut jo tänne “anonymous” nimellä, mutta kommentoin silti uudestaan :D <3 ! Tää postaus on, niin hyvä <3 Luen tätä koko ajan uudestaan ja uudestaan… <3 ! Oot, niin hyvännäkönen <33 ! Oli varmasti kivaa ja toivottavasti et menny liikaa sekasin missään laitteessa :DD <3 Mulla on sua, niiin ikävä :(( <3 Koska nähdään taas ?! <3… You are my fav boy <33 !

Leave a Reply