KORIPALLOILIJAN KENGISSÄ

*Kaupallisessa yhteistyössä Zalandon kanssa.

Heippa!

Yllätyyyyyys! Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Mä niin digailen tästä! Jo silloin, kun avasin blogini uudelleen, halusin ulkoasun ilman sivupalkkia ja muuta sälää, jotka tuhoavat tyystin raikkaan Feng Shuin ja nyt vihdoin löysin sopivan meitsin makuun. Jotain pikkuruisia muutoksia saattanee vielä jolkotella vastaan, mutta ei mitään maata mullistavaa. Heittäkääpäs ihmeessä mielipidettä tuonne kommenttiboksiin tästä! Olisi mahtavaa kuulla mitä siellä päässä tuumataan.

Uusi ulkoasuni ei kuitenkaan ole tämän postauksen Beyoncé, joten step aside, Michelle, ja mennään asiaan. Saanen esitellä teillä mun uudet Nike Jordan B-FLY -kengät.

Oon super otettu, että Zalando otti muhun yhteyttä ja halusi mun kertovan teille näistä popoista, sillä mulle kengät ovat mielettömän tärkeä osa asukokonaisuutta. Etenkin maskuliinisemmassa lookissa, kun asusteita ei niin paljoa ole, on kenkien rooli korvaamaton. Tyylini on kuukausien saatossa kehittynyt muutaman vuoden takaisesta more is more –asenteesta päinvastaiseksi. Paras go to –asu on valkoinen t-paita, mustat revityt farkut ja äärettömän koleat popot. Simppelissä lookissa kenkien osaa ei siis voikaan muuta kuin alleviivata paksulla mustalla tussilla.

Te tiedätte, että ELÄN valkoisille kengille niiden riskaabelista luonteesta huolimatta. Mulla on niin usein (koko)mustaa päällä, että tarvitsen valkoisten kenkien tuoman raikkauden. Pohdin pitkään pitäisikö mun valita nämä sittenkin punaisena, mutta kuten näette, päädyin ensimmäiseen. En vaan pääse yli siitä miten hyvältä valkoiset kengät näyttävät.

Nämä Jordan B-FLY –kengät ovat mun lempparit tällä hetkellä, koska ne ovat täydellisen simppelit, mutta jykevät. Jykevyys takaa sen, että simppeli ilme ei syö popojen näyttävyyttä. Voin myös rehellisesti sanoa, etten ole aikoihin kiskaissut jalkaani mitään yhtä mukavaa. Puhelimeni askelmittari sen kun paukkui sinä päivänä, kun kävimme ottamassa nämä kuvat, mutta mulla ei ollut huolen häivää kuin Timonilla ja Bumballa konsanaan. Jordanit tuntuivat mukavilta ja tukivat jalkaa loistavasti.

Oon muuten näistä kuvista ihan superylpeä. Janne löysi meille siistin lokaation kuvaamiseen ja uuden editointiohjelman ansiosta näissä kuvissa on mielestäni magea tunnelma. On jotenkin hyvä mieli, kun tuntuu, että tiedän tällä hetkellä mitä haluan esimerkiksi blogiltani ja tyyliltäni, jotka kulkevat käsi kädessä. Mulla oli todella pitkään tunne, että olin hukassa tyylini kanssa, mutta viimeisten kuukausien aikana olen saanut siitä hyvin otteen ja tiedän mitä haluan.

Ihmisenä kasvaminen ja omaksi itseksi tuleminen on pyörinyt muutenkin paljon mun mielessä lähiaikoina. Sain kimmokkeen Tubeconista, jossa osallistuin paneeliin, missä keskusteltiin muun muassa omana itsenä olemisesta ja omaksi itseksi kasvamisesta. Haluan kirjoittaa näistä ajatuksista pian.

Miten mä aina meinaan karata aiheesta? Mieli laukkaa kuin nuori varsa, mutta mikäs siinä. Oon varma, että siellä ruudun takana on muitakin sneaker –fanaatikkoja, jotka kiinnostuivat näistä popoista. Löydät Jordan B-Fly –kengät Zalandolta klikkaamalla tästä.

Minkä värisenä nämä kengät ottaisit? Onko sulla suosikkiväriä kengissä?

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Eitsu
  August 22, 2017 at 20:35

  Vrm valkosena myös 5/5 kuten myös ulkoasu

  • Reply
   Valtteri
   August 22, 2017 at 21:38

   Kiitos! :)

 • Reply
  Roosa
  August 22, 2017 at 20:44

  Tää sun Blogin uus ulkoasu on ihan supeerrr magee💖 ja noi asukuvat on todella hyviä jaa Mä ottaisin joko noi valkeena tai mustana ja yleensä mun lemppari värit kengissä on Musta,Valkee tai Harmaa..💖💖 T. Kuopion läheltä oleva tyttö joka rakastaa sun ja Jannen Videoita ja Blogeja ja Ig&snäp juttuja😂💖💎

  • Reply
   Valtteri
   August 22, 2017 at 21:39

   Musta, valkoinen ja harmaa toimii poikkeuksetta :) Kiitos super paljon hyvästä palautteesta <3

 • Reply
  Ada
  August 22, 2017 at 20:47

  Valkonen on kyllä tosi kiva väri kengissä:) toi asu on toosi cool😍

  • Reply
   Valtteri
   August 22, 2017 at 21:39

   Kiitos! :)

 • Reply
  Juuli
  August 22, 2017 at 20:54

  Tykkään ihan super paljon sun kirjotustyylistä täällä bloginkin puolella. Jaksan lukee tosi harvoja blogeja mut tätä täytyy kyllä alkaa seurailemaan aktiivisemmin! :) Ja sun asukokonaisuudet on aina, sillonkin kun et niihin jaksais kauheasti edes välttämättä panostaa, ne miellyttää mun silmää niiiin paljon❤ +Tykkään tästä blogin ulkoasustakin todella paljon. Go on ja jatka omaa juttuas, oot niin mieletön persoona et en voi sitä sanoin kuvailla!

  • Reply
   Valtteri
   August 22, 2017 at 21:40

   En kestä, ihana kommentti! Kiitos super paljon! :) <3

 • Reply
  Jannevaltteri_
  August 22, 2017 at 21:01

  Rakastan <333 Oot niin lahjakas kirjoittaja ja muutenkin tosi hyvä kuvailemaan asioita :D On niin kivaa lukea ja katsella näitä sun postauksia, koska nää on ihan sairaan hyviä <3 Oot niin ihana ja rakas <33

  • Reply
   Valtteri
   August 22, 2017 at 21:40

   Kiva kuulla, että tykkäät! :) Merkkaa mulle paljon — kiitos <3

 • Reply
  Ronja
  August 23, 2017 at 00:30

  Liviiing!!

  • Reply
   Valtteri
   August 23, 2017 at 22:55

   YAAAAAAS!

 • Reply
  Tubettaja15
  August 23, 2017 at 11:16

  Hienoja kuvia ja Hyvin selkeää tekstiä!:)
  Jatka samaan malliin 👍

  • Reply
   Valtteri
   August 23, 2017 at 22:55

   Kiitos kovasti! :)

 • Reply
  Eveliina Sipola
  August 23, 2017 at 15:11

  Tosi kiva postaus 😊 sun kirjoituksia on kyllä mukava lukea ☺ Jotenkin tosi informatiivisia ja selkeesti ilmaiset sun mielipiteen ku tuntuu ku lukee jonku toisen ihmisen postausta tuotteesta x, niin siinä saa sellasen kuvan et se henkilö joka kertoo siitä tuotteesta että “raha mielessä “you nou what i mean? 😊 mut sulla tulee se suoraan sydämmestä 😊 joten kiitos ja nyt mä lopetan tän höpötyksen 😊 oon höpöttäny liikaa

  • Reply
   Valtteri
   August 23, 2017 at 22:56

   Koskaan ei voi höpöttää liikaa, haha! Mutta kiitos kovasti hyvästä palautteesta ja kivoista sanoista :) Merkkaa paljon mulle <3

 • Reply
  Veera Saarelainen
  August 23, 2017 at 18:12

  Noi kuvat on todella upeita niin, kuin nuo kengätkin! Jos saisin valita ottaisin valkoiset<3

  • Reply
   Valtteri
   August 23, 2017 at 22:56

   Valkoinen on best! <3

 • Reply
  Aino
  August 23, 2017 at 21:12

  saan aivan liikaa visuaalista mielihyvää tosta logosta (etenki ku toi i ja d yhdistyy ääää) ja uudesta ulkoasusta muutenkin!
  en ymmärrä miten malli toisensa jälkeen nike onnistuu tekemään niin upeita kenkiä! <3 ei haittais katella kenkähyllyllä useita niken kenkiä komeilemas.
  ja nää kuvat.. mitä näistä voi ees sanoa. r a k a s t a n <3 ois myös upea lukee sun ajatuksia omana itsenä olemisesta ja siihen kasvamisesta, kannatan tota ideaa ehdottomasti. mulla on itelläkin siitä niin paljon ajatuksia!

  • Reply
   Valtteri
   August 23, 2017 at 22:57

   Hahaha, hyvän tovin väsäsin tota logos, joten kiitos sen huomioimisesta! :D <3 Ja jep, samaa mietin usein myös itse -- niillä on super uniikit muotoilut niiden popoissa :) Pakko myös kirjottaa noista ajatuksista -- niistä olis todella kiinnostavaa keskustella!

 • Reply
  r.
  September 20, 2017 at 14:16

  mut hei mitkä noi housut on?

Leave a Reply