TESTISSÄ GLAMGLOW SUPERMUD CLEARING TREATMENT

Aivan super mahtia alkanutta kesäkuuta! Ilma ei ehkä ole ollut mikään kaikista hehkuvin morsian, mutta on sekin saanut paikoittain parhaat puolensa esille. Pitää muistaa nauttia jokaisesta auringonsäteestä kaikin siemauksin.

Parisen viikkoa sitten lähetti kiikutti ovellemme hopean pussukan, jonka sisältä löytyi yksi Glamglown suosituimmista tuotteista, nimittäin Supermud Clearing Treatment naamio. Syy lähetykseen oli uudistunut suurempi koko; purkissa on 50 grammaa tuotetta verrattuna aikaisempaan 34 grammaan.

Tutustuin ensimmäistä kertaa Glamglown tuotteisiin Jeffree Starin videoiden kautta (ELÄN tälle Sonic The Hedgehog maskille!) ja olen ollut hyvin vakuuttunut niistä. Ne vaikuttavat innovatiivisilta ja erilaisilta. Tuotteiden pakkaukset ovat myös aivan omaa luokkaansa ja siitäkös meikäpoika diggaa. Tuotteiden hinnat ovat kyllä runsaalla kädellä suolattuja, mutta jos haluaa vaikka satsata aluksi vain yhteen niin Sokoksen sivuilta löytyy hyvät esittelyt jokaisen tuotteen kohdalta. Huomaan aika usein selailevani Sokoksen sivuja etsiessäni tietoa tuotteista, haha.

Glamglown Supermud Clearing Treatmentin tehtävänä on räjäyttää ihon epäpuhtaudet kadotukseen eikä siinä turhaan olekaan roppakaupalla vaikuttavia aineita. Sitä voi joko käyttää koko naamalle kuten meikäläinen teki tai sitten ihan vaan paikallishoitona. Koostumukseltaan se on ihanan kevyttä ja tuotteen seassa on pieniä “savihileitä”.
Levitettyä tuotteen kasvoilleni se tuntui hieman kirvelevältä ensimmäiset pari kuuskytsekuntista, mutta sen jälkeen tuskin huomasin sitä. Tuotteen vaikutusaika on 5-20 minuuttia — pidin sitä aikalailla maksimin verran. Hoidon jälkeen huuhtelin sen pois kevyesti Konjac-sienellä hieroen. Lopputuloksena oli ihanan sileä ja raikkaan tuntuinen nassu. Parasta tässä on se, että mun iho tuntuu edelleen todella siloiselta, vaikka maskin käytöstä on pari päivää. En ole huomannut saavani samanlaista fiilistä aikaisemmin käyttämilläni savinaamioilla.

 

Kaikki lätinä tiivistettynä yhteen sanaan; tykkään! Toki pitää vielä testailla ahkerasti tulevina viikkoina, että voi luoda täydellisen mielipiteen, mutta tämä kaveri oli kyllä positiivinen kokemus. Mulla on kaapissa Glamglown tilaisuudessa saatu GlamGlow GRAVITYMUD™ Firming Treatment kasvonaamio (se lila pakkaus), josta kirjoittelen teille heti kun pääsen hukuttautumaan siihen.
Oletteko te kokeillut Glamglown tuotteita? Jakakaa ihmeessä hitit ja hudit niistä!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  June 6, 2017 at 22:28

  Siis tää kasvonaamio on ehdottomasti myös oma lemppari, vaikka hinta onkin aika suolainen.. Itsellä on epäpuhdas, mutta pintakuiva iho, joka näyttää vähän "epätasaiselta" meikin kanssakin, mutta tää jättää ihon niin pehmeäksi ja meikki levittyy tasaisesti😍👌 jos haluu muitakin hyviä kasvonaamioita testailla, suosittelen kanssa kokeilemaan Biothermin Wondermud naamiota, toinen holy grail🙏

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 7, 2017 at 10:36

  Siis kyllä! Oon niin innoissani tästä! Ja kiitos suosituksesta, pitää pistää toi ylös ja tsekata tulevaisuudessa :)

 • Reply
  jannevaltteri_
  September 20, 2017 at 15:44

  Loistava postaus :) <33 ! Itse olen nyt alkanut käyttämään kasvonaamioita ja muita kasvojen hoitotuotteita, sillä ihoni on yksi SUPER SUPER HORROR :D
  Mutta sun iho on täydellinen <3! Saisinpa minäkin yhtä heleän ja sileän ihon :D <3
  Täytyy joskus testata tätä naamiota ;) !
  Miss you, but i love you… <3 !

Leave a Reply