IKÄVÄ

New Yorkiin, meinaa. Tai oikeastaan minne vaan. Reissasin viime vuonna niin paljon (tein äkkiseltään laskettuna ainakin kuusi reissua), että tuntuu hassulta olla koko ajan koto-Suomessa. Rakastan Suomea ja lähdetään itse asiassa sukuloimaan Lappiin paremman puoliskoni kanssa Juhannuksen jälkeen, mutta elämän suurin suola on heti musiikin jälkeen matkustelu. Uudet, erilaiset kulttuurit saavat meikäläisen pään pyörälle kiinnostuksesta. Reissun päältä on myös ihan parasta luoda matskua; kuvia ja videoita, joita voi jakaa muille. Ne luovat myös kauniita muistoja. Kuvasin viime vuonna New Yorkista reissuvlogeja, joita on ollu ihan parasta tsiigailla näin myöhemmin. Tuntee tunteet uudemman kerran ja muistaa yksityiskohdat eri tavalla.

Tällä hetkellä mulla ja Jannella ei ole reissua kiikareissa. Se on outoa, koska viime vuonna tuntui, että jatkuvasti sai odottaa intopiukeana seuraavaa trippiä. Nyt on vaan sen verran erilainen työaikataulu sekä läähätäävä perheenlisäys, että lentokoneeseen hyppääminen ei olekaan niin iisisti tehty. En tosin ole liian harmissani asiasta, sillä kakstuhattakuustoista oli matkustelun suhteen unenomaisen uskomatonta. Silti olen tässä pariin otteeseen per viikkoa selaillut Momondon sivuja ja tsekkaillut mahdollisia reissukohteita.

Eniten tällä hetkellä hatsittaisi New York (nämä postauksen kuvatukset ovat muuten viime toukokuulta Central Parkista), Italia sekä Islanti. Islantiin olisi älyttömän siistiä tehdä kuvausreissu vaikkapa elokuussa, kun sää olisi nasta (eikä jäätyisi elävältä kuten talvisaikaan), mutta sitä ennen pitäisi saada ajokortti taskuun. Onkin tämän kesän projekti viedä homma loppuun; varasin eilen illalla vihoviimeiset teoriatunnit. New Yorkiin haluttaisiin Jannen kanssa ruska-aikaan, sillä viimeksi näimme sen kesän suulla. Ongelmana (tai noh, ei se nyt mikään ongelma ole vaan unelmien täyttymys) on vaan meitsin super päheä harjoittelu, joka alkanee syyskuussa. Reissu siirtyykin siis todennäköisesti ensi vuodelle — kuten myös unelmoimani Italian trippi.

Totta puhuen mun ja Jannen reissaaminen on aikasta kuluttavaa puuhaa — niin henkisesti kuin fyysisesti. Ollaan aina kellon ympäri menossa ja tsiigataan paikkoja tuhatta ja sataa kamerat viuhuten idästä länteen. Ne tuntuvat yleensä rasittavan enemmän kuin rentouttavan, haha. Silti ne ovat ehdottomasti parasta antia, se on vissi ja varma.

OUTFIT OF THE DAY
|HOODIE| Nike
|PANTS| Nike
|SHIRT| 
Topman
|SHOES| Nike|HEADPHONES| Beats by Dr. Dre

 

 

Editointi: meitsi

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Aino
  June 19, 2017 at 22:47

  matkustaminen on kyl parasta!! vaikka se yleensä onkin sitä paikasta toiseen tauotta rynnimistä niin fiilis on aina ihan eri. silti on levänny olo ku tulee takasin koto-suomeen! ehkä siin on just se ku pääsee vaihtaa maisemaan. nyt vaa varaamaan jotain äkkilähtöä tai jotain matkaa loppuvuodeksi, vielä ehtii oikein hyvin! ;)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  June 20, 2017 at 01:45

  Siis toi on niin totta! Vaikka pinkoo menemään minkä jaksaa niin se on täysin eri asia kuin esimerkiksi että rynnisi Suomessa samalla tavalla :D

 • Reply
  Marielle Sunna
  June 24, 2017 at 21:11

  Itse en tykkää ollenkaan matkustella ulkomailla. (Okej ehkä tuo mainitsemasi Islanti himottaisi vähäsen.) Mutta minusta juuri jokin Etelä-Suomen reissu on sopiva kohde… ei hirveää stressiä ottaa matkakuvia ja koiranki pystyy hyvin ottaa mukaan.
  Jos tehettä Lapin reissun, niin kuvaa täältäkin päin jokin matkavlogi :)

  Ai niin ja hyvää juhannusta!

 • Reply
  Venla
  June 29, 2017 at 11:34

  Moikka! Tuli tässä mieleen, että ootko tekemässä aknepäiväkirjoihin jatkoa? Ois kiva kuulla, toimiko sulla se skin roller myös sen alun jälkeen ja mitä mieltä nyt oot siitä? Mä oon testaillu sitä nyt toista viikkoa, mutta en oikein tiiä vielä mitä mieltä oon.. en oo vielä kovin näkyviä tuloksia huomannu.

 • Reply
  Aaro
  June 30, 2017 at 20:13

  Siis musta on jännä kun mullakaan ei ole mitään reissua kiikarissa, eikä oikeestaan edes tee mieli matkustaa. (jos mahdollisesti tulevaa Pariisin viikonloppua ei lasketa mukaan) Nyt mulla vaan on sellanen fiilis että täällä on hyvä, täällä mä pysyn: En kaipaa matkustanista. Ainoa matka jota suunnittelen on visiitti suomessa, joka sekään ei tule ennen marraskuuta tapahtumaan.

  Jaksan kyllä uskoa että jonkun reissun teette, oli se sitten joku lyhyempi Tukholman ristily tai ej.

  Ja hei, jos ette mitään keksi niin aina on LONTOO!

  Love, Aaro

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:24

  Suomen sisäinen reissaaminen on kyllä myös ihan mielettömän hauskaa! :) Matkavlogia ei tullut tehtyä, mutta pari muuta videota ja kuvamatskua tuli tehtyä, niin pistelen niitä jakoon vähän myöhemmin :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:27

  Teen jatkoa! Pari viikkoa on vielä lyhyt aika. Skin Rollerin käyttö on pidempi prosessi ja uskon, että neljän kuukauden jakson päätyttyä näet jo selvän eron — ainakin mä olen nähnyt :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:28

  London is always a great idea! ;)

Leave a Reply