RUISROCK 2017 NUMEROINA

3 päivää – Perjantai, lauantai ja sunnuntai. Olisin voinut kernaasti jatkaa vielä vaikka neljännen päivän. Ja viidennenkin.

51731 askelta – Niin väittää iPhonen Terveys-sovellus. Liekö sitä uskominen, vaikka tulihan sitä tallustettuakin vaikka millä mitalla, mutta osa askelista on varmaan vaan meikäläinen heilumassa luurin kamera ilmassa.

6 botskireissua – Veneellä kulkeminen kuvan kauniiseen Ruissaloon on kyllä lahja itseltään Jumalalta. Ties kuinka monta askelta lisää tohon puoleensataantuhanteen olisi kertynyt!

3 asua – Ja tässä onkin kuulkaas ensimmäinen niistä. Kaikki muut kledjut on Nikeltä, paitsi huppari on Valiant-merkkiä Carlingsista ja aurinkolasit Policelta.

1 aamupala – Jaksoin ainoastaan maanantaiaamuna suunnata väsyneen ruhoni hotellin aamiaiselle ja se jos mikä on historiallista. Olen yleensä aina ensimmäisten joukossa rohmuamassa brekua, kun on siihen on mahdollisuus.

½ pulloa itseruskettavaa – Valitettavasti noi vahvasti päivettyneet koivet ovat vain illuusio. Olen päättänyt välttää auringossa itseni grillaamista, joten saan tästedes turvautua purkkirusketukseen.

837 räkäpaperia (vähintään) – Tuliaisena Turusta kotiin tuli perkeleellinen lenssu. Tietty juuri silloin, kun sairastelulle olisi vähiten aikaa.
3 uudet aurinkolasit – Päheä merkki nopeet piffasi mulle kolmet ihan sairaat plehat, joista tulee pian ihan omaa postausta. En voi uskoa, että reilu kuukausi sitten en koskaan uskonut löytäväni laseja, jotka istuis meikäläisen naamalle ja nyt niitä on jo yhden käden sormien verran.
1 050 000 varvasta – Festarikansaa Ruissalossa oli tänä vuonna reilu satatuhatta, joten (haisevia) varpaita löytyi sitäkin enemmän!
3 upeaa naista – Evelina, Charli XCX ja Zara Larsson. Enough said.
1 haastattelu – Mulla oli kunnia haastatella yhtä näistä upeista naisista. Video tulee mun kanavalle tällä viikolla!
Siinäpä oli muutamia asioita tämän vuoden Ruissista numeroina. Sain tämän hauskan postausidean Saralta, joten kiitos hänelle! Meikäläiseltä tulee vielä parit asupostaukset Ruissista tulevina päivinä, sekä video koko viikonlopusta.
Kiitos mielettömästi Ruisrockille ja Mellakalle, kun kutsuitte mut mukaan juhlimaan! Super iso tattis myös ystäville seurasta ja kaikille teille kaiffareille siellä ruudun takana, jotka tulitte moikkaamaan. Oli ihan parasta. Ensi vuotta odotellessa ♡
Editointi: meitsi

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  JULIA JOSEFIINA
  July 11, 2017 at 08:45

  Ei vitsi, kuulosti super mahtavalta viikonlopulta. En oo ikinä käynyt (ikäni puolesta) ruississa, mutta kuulemien perusteella sinne on joskus niiden muutaman vuoden kuluttua päästävä. Kivoja kuvia oot räpsinyt ja vihdoin taas postausta! Hyvää vikkoa ja paranemisia. :)
  happythingswithjulia.wordpress.com

 • Reply
  Unknown
  July 11, 2017 at 09:13

  Tämä ruissi postaus on erinomainen!!! 😎

 • Reply
  Heidi Fält
  July 11, 2017 at 09:16

  Tää ruissi postaus on erinomainen ja nuo oranssit shortsit!!! 😎

 • Reply
  Sofia
  July 11, 2017 at 14:24

  Voi kunpa olisin itsekin päässyt Ruissiin! Olin taas myöhässä lippujen kanssa ja niinhän siinä kävi, että en kerennyt yhtäkään saamaan :/ Onneksi sentään Provinssiin pääsin! :D Hyvännäköinen asu muuten!

 • Reply
  Eveliina Sipola
  July 11, 2017 at 18:10

  Voi ku olisn itsekkin päässyt ruisiin! Oon haaveillu siitä oikeesti miljoonia vuosia mutta joku kaunis kesä raahaan itseniki ruisaloon bailaamaan. Parane pia valtsu ❤💋 ja terkuja Oulusta 😊

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:29

  Suosittelen ehdottomasti, että heti kun tarpeeksi ikää rapsahtaa plakkariin, niin ryntään Ruissiin! Tunnelma siellä on ihan mahtava :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:29

  Kiitos! :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:29

  Kiitos! :) <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:30

  Ensi vuonna nappaat sitten liput heti, kun ne tulevat myyntiin! :D Ja Provinssi oli varmasti supersiisti myös :) Ja kiitos <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 11, 2017 at 20:31

  Sounds like a plan! :) Ja kiitos paljon, eiköhän tää kohta mene ohi!

 • Reply
  antti
  July 12, 2017 at 03:54

  Kuulosti super kivalta viikonlopulta ja tää postaus oli kivasti kirjotettu! <3

 • Reply
  Anonymous
  July 12, 2017 at 12:02

  Nyt oon kyllä kateellinen. Ite asun Oulussa ja tämän kevään yhteishaussa vihdoinkin 2 vuoden välivuoden jälkeen rapsahti mullekkin paikka kemin ammattikorkeasta sosionomin linjalta. Oon nyt siis tässä poikaystävän kanssa hommaillu kaikkea muuttoon liittyvää sun muuta. Mä oon aina halunnu ruisrockiin. Jotenkin vaikuttaa paaljon siistimmältä tapahtumalta kuin vaikka Oulun Qstock johon oon menossa nyt parin viikon päästä. Mutta nyt tuntuu noiden yllämainittujen syiden takia että tuo unelma taitaa jäädä hetkeksi kokonaan toteuttamatta. Harmittaa kyllä aika paljon, mutta oon luvannu itelleni että vielä joskus määkin raahaan itteni turun ruissaloon tanssimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista. Ja pakko vielä sanoa että kuin ihanan hyvän tuulinen se sun ruisrock video oli. Tuntu ku ois itekki ollu mukana ja vahvistu vaan se olo että kyllä määki vielä joskus ❤ Ps. Tein sitten oikee klassiset ja ekan kerran kirjoittaessani tätä kommenttia julkaisemisen sijaan painoinkn sitten ulos kirjautumis nappia ja eiku vaa kommentti uusiksi 😂 PPS. Paranemisia Valtteri ❤ -Essi

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 12, 2017 at 14:51

  Kiitos! <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 12, 2017 at 14:54

  Ihana, kun jaksoit tulla vielä uudestaan kirjoittamaan! <3 Merkkaa mulle paljon :) Ensinnäkin suuret onnittelut koulupaikasta -- ihan mahtavaa! Oon varma, että myös tuo Qstock tulee olemaan supersiisti kokemus :) Ja Ruisrock ei tule katoamaan Ruissalosta yhtään minnekään, joten ei hätää, kerkeät sinne vielä monen monta kertaa <3 Ihanaa viikkoa sinne! :)

 • Reply
  Anonymous
  July 13, 2017 at 11:19

  Kuvasitko lavan edessä vesalan keikalla?

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 13, 2017 at 19:51

  En kuvannut :)

Leave a Reply