VIHDOIN JA VIIMEIN

Heipsun ja koleaa keskiviikkoa!

Kirjaimellisesti koleaa. Tuijotan tässä paraikaa pihalle keittiön akkunasta (kuten isoäidilläni on tapana sanoa) ja taivas on harmaana, maa märkänä ja puiden lehdet itkevät pieniä pisaroita. Sää tänä kesänä on ollut harvinaisen paska, mutta pitäisi ehkä asennoitua niin, että ei antaisi sen vaikuttaa yleiseen fiilikseen. Toki se on hankalaa. Suomessa kun lämmin ja valoisa aika on niin kovin lyhykäinen, että toivoisi edes heinäkuussa voivansa jättää huoletta kaulahuivin kotiin, jos on myöhään illalla menossa.

Näiden kuvien kautta haluan uppoutua vielä hetkeksi viikonlopun tunnelmiin ja tuohon auringonpaisteeseen kuin ranskalainen rasvakeittimeen. Saanen myös virallisesti julistaa ilosanomaa: olen vihdoin ja viimein löytänyt täydellisen farkkutakin! Ei siihen mennytkään kuin se reilu parikymmentä vuotta. Farkkutakki on vaan ehdottomasti yksi vaatekaapin kulmakivistä. Sen voi yhdistää niin rennompaan kuin ryhdikkäämpäänkin lookkiin. Etenkin näin kesäisin se on ihan must-have.

Olen lähes kaksimetrinen immeinen ja kaiken lisäksi vielä hoikka. Sen takia vaatteita tuntuu olevan hankala löytää hyvin istuvina. Minulla on aikaisemmin ollut farkkutakkeja, mutta ne ovat aina olleet liian lyhyitä ja saaneet jalkani näyttämään flamingon koivilta. Siksi huusinkin hoosiannaa, kun Tommy Hilfigerin liikkeessä tätä takkia testatessa se istui täydellisesti ja oli vielä kaiken lisäksi juuri sopivan pitkä. Sain omani juuri viime viikolla, joten takkeja on vielä varmasti jäljellä Helsingin Kampin liikkeessä.

Nyt meikäläinen sulkee läppärin ja pistää Netflixistä “The 100” nimisen sarjan pyörimään, jos se saisi tämän flunssan karkoittumaan. Aloitettiin muuten tuo kyseinen sarja Jannen kanssa kuukausia sitten, mutta ensimmäinen jakso jätti kylmäksi. Päätettiin kuitenkin olla reiluja ja antaa sille uusi yritys Ruissista palattuamme ja nyt viidennen jakson kohdalla juoni on alkanut muodostua kiinnostavaksi. Katsotaan mitä tästä tulee!

— outfit of the day 
|DENIM JACKET| Tommy Hilfiger*
|SHIRT| Purpose World Tour Merch
|JEANS| Topman
|SHOES| Nike Huarache
|SUNGLASSES| Police
(*gifted)

 

Editointi: meitsi

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sofia
  July 12, 2017 at 21:16

  Voi että tykkään tästä sun kirjoitustyylistä! Niin mukaansatempaavaa ja helppolukuista :) Ja tuo farkkutakki on ehdottomasti nappiostos!

 • Reply
  Julia Heikkinen
  July 12, 2017 at 22:39

  Ihan super hyvän näköinen farkkutakki! Kävi just tänään mielessä (tai no on se ollut jo aika kauan mielessä) ostaa farkkutakki. Tarvitsin kanssa välitakkia, kerta bomber alkaa olemaan kuitenkin näille keleille liian lämmin. :/ Ja on se kyl niin, että farkkutakkia on helppo yhdistää niin moneen asuun. Hyvä postaus, kuvat kivoja ja asu natsaa! :D Denim on aina jees!

 • Reply
  Antti Saranpää
  July 12, 2017 at 23:28

  Mä tykkään kans tosi paljon farkkutakeista ja toi sun on ihan täydellinen <3 Mäki kattonu tota The 100 sarjaa ja olin kans vähä ihmeissäni aluks mut sit katoinki muutamassa päiväs ne kaikki jaksot muutama kuukaus sit ja onneks siit tuli nyt uus kausi ni pääsee taas kattomaan!

 • Reply
  Aino
  July 12, 2017 at 23:49

  jooh mitäs tosta säästä sitten sanois.. sentään ei oo satanu lunta heinäkuun puolella. (just tollanen tyypillinen positiivisuuteen pyrkivä lause, josta epätoivokin paistaa läpi) on ollu nyt muutenkin huonoa fiilistä vaikka muille jakaa, ja harvoin sää on ollu piristämässä :/ onneks voi aina tarrautua niihin pieniinkin asioihin, jotka piristää, kuten esim. tää postaus! sun upeesta ruissivideosta puhumattakaan! <3 se oli korvaamaton piristys.

  ihana myös kuulla, että löysit itelles farkkutakin! toi näyttää täydelliselt sun päällä <3 mulle tarttu kans monkista mukaan se "oversized" musta farkkutakki, joka on ollu ehdoton lemppari! sopii niin moneen eikä oo liian kuumakaan näillä säillä, heh :D

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 13, 2017 at 01:44

  Ihana kuulla, kiitos paljon! :) <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 13, 2017 at 01:45

  Farkkutakkihan olisi mitä mainioin välitakki :) Nyt vaan kipin kapin etsimään sitä oikeaa ;D

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 13, 2017 at 01:45

  Farkkutakit on best! Uuu, ja hyvä kuulla, että oot fiilistellyt tota sarjaa! :D Katsottiin just taas jakso eteenpäin ja toi oikeesti menee niin jännittävään suuntaan, etten malta odottaa katsoa lisää :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  July 13, 2017 at 01:48

  Hahaha, sun kommentin aloitus sai heti hymyn mun huulille! :D No lumisadehan tästä vielä puuttuisi! Ihana kuulla, että oon pystynyt pienillä jutuilla piristämään <3 Niitä pitää muutenkin yrittää etsiä, koska niistä saa paljon voimaa :) Superisti tsemppiä sinne ihana <3 Ja oversized farkkutakit on NIIN jees! Ois siistiä löytää ittelle myös semmonen yli-iso, joka ois oikeen revitty :)

Leave a Reply