EROON AKNEARVISTA

*Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.
Heippa!

Olen jo tovin vartonut, että pääsisin kirjoittelemaan teille eräästä jännittävästä tuotteesta, jota olen nyt kuukauden päivät testaillut. Kyseessä on paljon keskustelua herättänyt Skin Roller Swiss Cliniciltä. Olin lukenut hyvin vaihtelevia kokemuksia kyseisestä tuotteesta sekä sen eri variaatioista ennen kuin pääsin sitä itse testailemaan ja oloni olivat epäilevät, mutta silti toiveikkaat. Ajatus arpien häivyttämisestä tuntui liian hyvältä ollakseen totta, sillä aina sitä todetaan, että kun arpi jää, se on siinä lopun ikää.

Postista pamahti minulle Skin Renewal -paketti: kaksi Skin RolleriaRejuvenating -seerumi sekä Swiss Sanitizing -suihke.
Skin Rollereita löytyy kahdessa eri koossa; 0,2-millimetrinen ja 0,5-millimetrinen. 0,2-millimetrinen sopii etenkin nuorelle iholle kun taas 0,5-millimetrinen on erityisen passeli ihon vanhenemisen hidastamiseen sekä juonteiden ja ryppyjen hoitamiseen. Itse suosin 0,2-millimetristä.
Skin Roller koostuu yli 500 pikkuruisesta, kirurgin teräksisestä terästä, jotka tekevät “reikiä” (hienosti ilmaistuna mikrokanavia) ihoon. Skin Renewalin ideologia perustuu siihen, että kollageenin tuotantoa nopeuttava Rejuvenating -seerumi pääsee vaikuttamaan 300% paremmin mikrokanavien kautta. Tämä kuulostaa erikoiselta, mutta mielestäni se on todella järkeenkäypää, eiks jeh?

 

Ennen. Pahoittelen näitä todella epäesteettisiä, puhelimella räpsäistyjä kuvia. Mun oli pakko laittaa ne mustavalkoiseksi, ettei visuaalinen silmäni pullahtaisi kokonaan ulos kuopastaan. Postauksen lopusta löytyvästä videosta näette ne alkuperäisessä muodossaan. Kuten kuvista näkee, edelleen 10 vuoden sairastamisen jälkeen akne on hyvin läsnä jokaisessa päivässäni. Toki ihoni on noin miljoona kertaa parempi kuin esimerkiksi viisitoista kesäisenä, mutta silti. Minulle ei muodostu enää poskien alueelle niin paljoa finnejä kuin muualle, mutta arvet ovat jääneet teinivuosilta muistoksi.
Keskitin Skin Renewal -hoidon poskien alueelle, sillä muualla ihossani on liikaa epäpuhtauksia. On tärkeää, että hoitoa ei tee esimerkiksi finnien päältä, sillä silloin Skin Roller voi levittää epäpuhtauksia ympäri kasvoja ja aiheuttaa rumaa jälkeä.

 

Jälkeen. Tässä näette tuloksen poskillani yhteensä noin kuukauden käytön jälkeen. Hoito tehdään 5-7 päivän sykleissä; itse tein viikon putkeen, pidin viikon tauon, tein taas viikon hoitoa ja nyt olen toisella taukoviikolla. Etenkin vasemmassa poskessani näkee jo suurta muutosta, josta olen enemmän kuin tyytyväinen.
Pistin pari päivää sitten merkille meikatessani, että meikkini levittyi poskien alueelle tasaisemmin ja arpeni eivät kuultaneet enää CC-voiteeni läpi yhtä voimakkaasti kuin kuukausi sitten. Tästäkös meikäpoika riemastui! Tunsin oloni paljon itsevarmemmaksi käppäillessäni pitkin Helsingin keskustaa.

 

SKIN RENEWALIN KÄYTTÖ —
Suosin Skin Renewal -hoidon tekemistä illalla, sillä rullaaminen punoittaa ihoa. Odotan seerumin laiton jälkeen tunnin ennen kuin menen nukkumaan, että se saa varmasti vaikuttaa tarpeeksi kauan. Laitan myös hieman kosteusvoidetta iholleni ennen nukkumaan menoa, sillä ihoni tuppaa olemaan pintakuiva ja se sakottaisi minua aamulla hilseilemällä.
1. Puhdista ihosi ensin kasvojen puhdistusaineella ja sen jälkeen vielä kasvovedellä. Ihon tulee olla täysin puhdas ennen Skin Rollerin käyttöä.
2. Ota Skin Roller sen suojakotelosta ja aloita rullaaminen. Rullaa rauhallisesti ylös, alas, sivuille ja ristiin. Käytä tähän aikaa parista muutamaan minuuttiin (riippuen rullausalueen laajuudesta). Puhdista Skin Roller Swiss Sanitizing -suihkeella käytön jälkeen ja aseta se takaisin suojakoteloon.
 
3. Pese kädet ja kuivaa ne puhtaaseen pyyhkeeseen. Pumppaa Rejuvenating -seerumia sormillesi ja hiero se rauhallisesti, pyörivin liikkein iholle.
 
(4. Toista tämä 5-7 iltaa putkeen ja pidä saman mittainen tauko, ennen kuin aloitat uuden syklin.)

 

Olen super iloinen näkyvistä tuloksista ja aion ehdottomasti jatkaa Skin Renewal -hoitoa. Ehkä vielä jonain päivänä arvet poskillani ovat muisto vain! Suosittelen tätä siis kaikille saman ongelman kanssa painiville immeisille. Kuhan hoidon tekee rauhassa, huolellisesti ja oikein, en näe, että mikään voisi mennä vikaan.
Jos olette miettineet jo pidemmän aikaa tätä metodia tai kiinnostuitte siitä, mulla on teille supereita uutisia! Koodilla “VALTTERI15” saatte -15% alennuksen kaikista Swiss Clinicin ihonhoitotuotteista. Swiss Clinicin sivuille pääsette klikkaamalla TÄSTÄ.
 
Kommentoikaa alas mikäli teillä on kokemuksia Skin Renewalista; miten se on toiminut teillä? Tai huikatkaa, jos teillä on kiinnostusta sitä kohtaan — olisi mahtavaa tietää kuinka moni voisi kuvitella kokeilevansa rullailua.
P.S. Voitte vielä alta tsekata meikäpojan videon tästä samasta aiheesta, jos kiinnostaa.

P.P.S. Naurattaa, kun näytän niin vakavalta näissä kuvissa. Yritin posettaa, mutta näytän vähän myrtsiltä, haha.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Aino
  March 20, 2017 at 18:40

  mulla ei tosiaan oo kokemusta aknesta, mut näit videoita ja postauksia kattelen ja luen kyl suurella mielenkiinnolla! :)
  oli ihana kattoa jotain videota ja ymmärtääkin samalla asioita, mistä siinä puhutaan, vaikka aihe onkin aika monimutkanen :D mulla meinaa hirveen usein tällasissa mennä ihan ohi, että mitä se tuote sitten saa aikaan tai mikä sen tarkotus on. plussaa siis siitä, että selitit asiat selkeesti ja ymmärrettävästi.
  tuli taas tällanen kehumiskommentti, kun ei aiheeseen liittyen oo omakohtasta kokemusta :D on ylipäätänsä tosi hienoa, että alotat tällasen videosarjan! tästä on varmasti monelle apua <3

 • Reply
  Anonymous
  March 20, 2017 at 21:25

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, oletko käynyt ihotautilääkärillä aknen takia? Itse ainakin olen saanut sieltä parhaat dropit aknen hoitoon. Itselläni oli nuorempana vaikea akne, jonka sain helposti kuriin heti kun marssin vastaanotolle. Nyt vanhempana akne uusi stressin vuoksi ja heti kun taas menin ihotautilääkärille niin akne hävisi. Arpia ei aknesta ole jäänyt, koska olen hoitanut sitä ongelmaan erikoistuneen terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Siksi suosittelen sinullekin ihotautilääkärillä käyntiä mikäli akne tai aknearvet vaivaavat😊 akneen ja sen aiheuttamiin ihomuutoksiin on kuitenkin paljon erilaisia hoitomuotoja. Kivaa kevättä sulle. 😊😊 Jään innolla seuraamaan tätä aknea koskevaa sarjaa 😊

 • Reply
  Elisa
  March 28, 2017 at 12:05

  Oon jo pitkään miettinyt kyseisen tuotteen ostamista, joten ehkäpä nyt olisi korkea aika pistää tilaukseen! tuo alennuskoodi olis ihan mahtava, mutta en itse saanut sitä jostain syystä käyttöön.. Onko mahdollisesti jo umpeutunut tms?

Leave a Reply