JÄNNITTÄVÄ PÄIVÄ

Latasin nämä kuvat tähän, joita otin erään YouTube-videon kansikuvaksi. Näyttää hassulta, kun nämä on tässä rivissä näin, haha.

Anyway, huomenta ja ihanaa keskiviikkoaamua! Meikäläisellä on ihan hullun jännä päivä tiedossa. Menen nimittäin seuraamaan brittiläisen supertähden Jasmine Thompsonin promopäivää Warner Musicin kanssa. Meinaan ratketa jännityksestä Calvin Kleineistäni tässä aamiaispöydässä — AAAAA! Neitokaisella on hypersuosittu YouTube-kanava, jonne hän postaa covereita lähes kolmelle miljonalle tilaajalleen. Kyseessä on siis ihan käsittämättömän lahjakas muikkeli enkä olisi ikinä uskonut, että hän on vasta 17-vuotias.

Agendana on olla hänen ja hänen tiiminsä messissä, ja tsekata mistä noin suuren staran promopäivä koostuu. Kuvataan myös näillä näkymin hullun hauska “haaste”, mutta sen paljastan teille vasta, kun video on pihalla.

Oon pikkuriikkisen psykedeliassa, koska puhekielenä toimii tosiaan englanti ja vaikka olen hyvä siinä niin pelkään jäätyväni tyystin. Inhoan sitä, jos ei saa jotain sanaa mieleen ja pitää yrittää ruveta kehittelemään pikaisesti kiertoilmaisua, haha. Mutta olen seurannut neitokaista ja hän vaikuttaa kyllä rennolta ja sydämelliseltä tyypiltä, joten eiköhän tää hyvin mene.

Olen pitkään unelmoinut levy-yhtiöllä työskentelystä, joten se tekee tästä päivästä vielä entistä siistimmän. En malta odottaa, että näette videot! Nyt voisin kuitenkin suunnata suihkun puolelle ja pistää hösseliksi, joten ei muuta kuin ihanaa päivää kaikille ♡

 ⋆ OUTFIT OF THE DAY ⋆

|CAP| Puma
|SHIRT| Puma

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    jannevaltteri_
    January 11, 2018 at 18:02

    Tää! <3333 Rakastan sun poseja, koska niistä tulee mieleen joku hollywood super stara <333 XD
    Tykkään, kun janne teki voicecoverin sun videoon :DD Se ei ihan mennyt kohdilleen ja muutenkin se oli erittäin mielenkiintoisen kuuloista XDD Eli kuuluu siis legendoihin ja sitä rataa :) Mitäis muuta sanottavaa tästä oikein vois olla?! Ihan super hot äijjä siellä ja swag lippis :'D <333333333333333333333333 oot super super extra rakass queen tälle neidille <3333333333333333333 !!!!

Leave a Reply