VIDEO: LONDON VLOG II

Heippa!
Kuvattiin Jannen kanssa puokkiin Lontoosta kuusiosainen vlogisarja, jonka toinen osa ilmestyi aikaisemmin tänään mun YouTube-kanavalle. Löydätte videon kuvauksesta linkin Jannen kanavalle, josta pääsette tsekkaamaan ensimmäisen osan — ja huomenna kolmannen. Metsin kanavalle ilmestyy sitten taas nelos-osa ylihuomenissa. Onpa sekavaa, haha. Etteköhän te hiffaa mitä mä meinaan.
Teen nyt hetkisen töitä ja sitten voisin uppoutua johonkin leffaan Jannen perheen kanssa. Hänen mammansa meinaa tuli tänne Rolloon yhdeksi yöksi, joka sattuupi olemaan muuten meidän viimeinen. Suunnataan huomenna illalla nokkamme kohti etelää, sillä saamme lauantaina Jannen isästä yövieraan. Kunnon sukulointiräjäyttelyä!
Mutta nyt niihin töihin. Yritän naputella teille jotakin mahdollisesti huomiseksi, joten siihen asti kuulemiin 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anonymous
  January 6, 2017 at 22:57

  Jee tykkään jotenkin super paljon matkavlogeista ja tää "matkavlogisarja" on kyl tosi viihdyttävä ja inspiroiva :D

  + kiitos sun eilisestä snäpin mystorysta (siis siitä kun puhuit somesta) <3. todella tärkeä aihe, josta muistutetaan liian harvoin.

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 7, 2017 at 11:00

  Todella mukava kuulla, että oot diggaillut tästä sarjasta! :) Tietää, että voi tehdä jatkossakin, kun reissuun lähdetään.

  Ja ihana kuulla, että tykkäsit mun MyStorysta! Tän tytön laittama viesti kolahti kyllä kovaa muhun, niin oli pakko jakaa, koska toi asia on muutenkin ollut oman mielen päällä ja monille näytti olevan siitä apua :) <3

Leave a Reply