LONDON PHOTO DIARY II

Heippa!

Tänään loruilen teille taas vähän (tai noh, aika paljonkin, kun tuota kuvamäärää tsiigaa) Lontoon reissustamme. Ensimmäisen erän näistä Lontoo-kuvista löydätte täältä.

Janne rakastaa käydä erilaisissa Instagram-ystävällisissä aamupala- ja lounaspaikoissa reissatessamme. Se istuu aina yömyöhään hotellihuoneen sängyllä kone sylissä ja selvittää rillit vinossa lupaavimmat paikat, joita lähdetään sitten metsästämään aamutuimaan, haha. Kuvissa näkyvä 65 & King -ravintola löytyi sattumalta muutaman sadan metrin päästä hotelliltamme, kun olimme suuntaamassa johonkin muuhun Jannen metsästämään paikkaan. Paikka näytti ulkoapäin todella miellyttävältä ja kurnivat vatsamme vaati meidän astua peremmälle. Hotkittiin perinteinen englantilainen aamupala mieheen ja ei hele, kun oli hyvää. Innostuin jopa noista pavuista, vaikka en mikään palkokasvien ystävä pahemmin olekaan.

Paikassa oli jotenki ihan sairaan nasta tunnelma ja tarjoilijat olivat tosi ystävällisiä. Jälkikäteen harmitti, että ei testattu mestan vohveleita, mutta ainahan sitä ensi kerralla voi, heh.
Tuota kuvissa näkyvästä asu parresta on muuten tulossa myöhemmin enemmän fotoja. Lähdettiin meinaa tuosta vatsat pullollaan metsästämään sopivaa spottia asujen ikuistamiselle ja löydettiin melkoisen bonari mesta. En malta odottaa, että pääsen postailemaan kyseisiä kuvia teille.
Kun asukuvat olivat plakkarissa, pyörimme vielä hissukseen lähiseutumilla. Oli ihanaa, kun kadut olivat tyhjiä — vain muutamia ihmisiä siellä täällä. Se oli mielekästä vaihtelua keskustan tupaten täysille teille. Aikamme pyörittyä päätimme mennä katsastamaan nähtävyyksiä ja otimme suunnan kohti Tower Bridgea. Olimme molemmat nähneet sen jo aikaisemmin, mutta kameramme tahtoivat vielä päästä ikuistamaan sen.
Loikittuamme sillan yli pysähdyimme hetkeksi lepuuttamaan jalkojamme sillan toisella puolella sijaitsevan vesimonumentin ääreen. Suunnittelimme seuraavaa siirtoamme ja päätimme kipaista lähellä sijaitseville, suosituille joulumarkkinoille, joissa tunnelmaa piisasi.
Markkinoilta suuntasimme Westfieldin giganttiseen kauppakeskukseen, jossa meidän oli tarkoitus syödä ja luonnollisesti shoppailla, mutta ehdimme toteuttaa vain ensimmäisen, kun kauppakeskus suljettiin yllättäen. Oli meinaa sunnuntai ja kaikki liikkeet menivät kello kuudelta illalla säppiin — joulu alla! Se oli aikasta yllättävää, mutta toisaalta oli ihanaa myös viettää rauhallinen loppuilta hotlalla vällyjen välissä.
Siinä oli tämän kertainen kuvapläjäys Lontoosta! Seuraava osa onkin sitten viimeinen ja pääsemme muihin aiheisiin ja maisemiin. Ihanaa päivää itse kullekin ♡

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply