YSTÄVÄNPÄIVÄ TALLINNASSA

Heippa!

Mitä mainiointa tiistaiaamua, ystäväiset. Sen kunniaksi, että pamautin eilen YouTuben puolelle mun ja Jannen reissuvlogin Tallinnasta, päätin jakaa vielä muutamat kuvatukset mitä sain videokuvaamiseltani räpsittyä. Pakko myöntää, että nykyään tuppaan enemmän fiilaamaan videokuvaamista valokuvaamisen sijaan. Tosin uusi objektiivi sekä tämä blogi ovat nostattaneet huimasti mielenkiintoani valokuvaamista kohtaan, sillä ennen kuin avasin sivuni uudestaan, kamera pysyi visusti sarkofagissaan muumioutumassa.

Toteutin siis Jannelle yllärinä reissun Tallinnaan ystävänpäivän kunniaksi. Varasin meille yön Swiss Hotellista ja mestahan oli suoranainen elämys! Huoneestamme aukeni näköala Tallinnan kattojen yli aavalle merelle, joka säkenöi auringossa kuin NikkieTutorialsin highlighter. Olimme nukkuneet todella minimaaliset yöunet, joten päätin heti testata hotellin lakanoita muutaman tunnin verran hotlalle saavuttuamme. Janne sai kuitenkin revittyä meikäläisen ylös (mikä ei muuten ollut helppoa, haha) ja pääsimme porhaltamaan kohti Vanhaa Kaupunkia vielä valoisaan aikaan.

Kävimme ihastelemassa hulppeita näkymiä Kohtuotsan näköalapaikalta ennenkuin kipitimme — yllätys, yllätys — burgereille. Kuinka tavanomaista, haha. Ilta meni kylpyammeessa ruttuiseksi lilluessa sekä The OA -nimiseen sarjaan tutustuessa.

Seuraavana päivänä pyörimme pitkin Tallinnan mukulakivikatuja kamerat tiiviisti silmillä, söimme yhden parhaista aterioista ikinä vegaaniravintolassa ja kävelimme pohkeemme puuduksiin. Oli mitä messevin reissu, mutta oli myös ihanaa tulla iltamyöhään kotiin omiin pehkuihin koisimaan.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Eitsu_22
  February 21, 2017 at 15:40

  <3

 • Reply
  Ida Risku
  February 21, 2017 at 20:43

  Tosi kiva ku taas sulta tulee näitä blogi postauksia! Katoin eilen sen teidän ystävänpäivä reissu videon ja vaikutti super kivalta reissulta. Onnee muuten vielä vähän myöhässä teille kun sulla ja jannella tuli täyteen 4v 8kk :) Osaat ottaa mun mielestä tosi hienoja kuvia! Millä kameralla muuten kuvaat? Kun itekkin tykkään kuvailla ja oon täs ostamas pian uutta kameraa niin en tiiä oikeen vielä että minkä ostais.

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  February 22, 2017 at 03:34

  <3 :)

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  February 22, 2017 at 03:35

  Kiva kuulla, että postaukset kiinnostaa! <3 Kuvaan Canon EOS 600D + 50mm 1.4 -objektiivilla :) Toi kamera on aika vanha, mutta objektiivi erittäin passeli!

Leave a Reply