LONDON PHOTO DIARY III

Heippa!
Kävin läpi uudemman kerran noita Lontoossa otettuja kuvia ja niitä oli julkaisematta vielä reilu kolmekymmentäpäinen armeija, joten päätin jakaa ne neljään postaukseen kolmen sijaan. Tästä olisi meinaa muuten tullut semmoinen kuvaoksennus, että oksat pois! Lontoon tunnelmissa ollaan vielä muutamia päiviä siis, sillä yhdet siellä räpsityt asukuvatkin ovat vielä vailla päivänvaloa. Mutta mikäs siinä! Käsittämättömän upea kaupunki.
Pakko oikeen erikseen mainita, että Lontoossa mulla oli kyllä jollain tapaa todella kotoisa fiilis. Osittain se toki syntyi siitä, kun pääsi näkemään siellä asuvia ystäviä, mutta jokin siinä kaupungissa kiehtoo ihan pirusti. Ehkä se on ne ihmiset, arkkitehtuuri, kieli — tunnelma ylipäätään. Voisin kuvitella asustelevani siellä jonain kauniina päivänä. Toki vuokrien hinnat siellä löysyttävät kukkaron nyörejä niin perkuleesti, meinaa ne ovat jopa päätähuimaavampia kuin Helsingissä.

 

Yksi suurimmista syistä miksi valitsimme joulukuiseksi matkakohteeksemme Lontoon oli kaupungin kuuluisat jouluvalot ja -koristeet. Ne eivät missään nimessä jättäneet kylmäksi. Erilaiset joulutorit ja valtavat joulukuuset loivat ennennäkemättömän joulufiiliksen meikäpoikaan. Rakastan jouluista Helsinkiä, mutta kyllä se jäi aikasta äkäseen hopeapallille Lontooseen verrattuna.

 

Mun on pakko suositella teille erästä aivan tajuttoman hyvää raflaa missä kävimme reissumme neljäntenä iltana. Mun mielestä eräs Jannen blogin lukija oli tätä hänelle suositellut ja olihan meidän sitten pakko sinne suunnata. Mestan nimi oli Burger & Lobster. Ai jumankekka, mitä sapuskaa.
Mun on pakko mainita, että en ole missään tapauksessa mikään nirso ihminen, mutta jostain syystä merenelävät ovat pienestä pitäen olleet meikäläiselle hieman kyseenalaisia tuttavuuksia. Syön kaikkia kaloja ja muutamaa muutakin merellistä otusta, mutta suurin osa niistä ei vaan ole meitsin makuun. Siksi olinkin hieman jännittynyt meidän astellessa sisään raflaan, mutta lämmin tunnelma sai mut rentoutumaan. Ravintola oli todella täynnä, mutta pääsimme aikalailla heti istumaan, vaikka meillä ei varausta ollutkaan. Palvelu oli erinomaisen ystävällistä ja vaikka he toivat mulle aluksi väärän annoksen, oikea kiikutettiin eteeni alta aikayksikön ja toivatpa he Jannellekin kokonaan uuden sapuskan, vaikka eihän se kerennyt jäähtyä laisinkaan.
Tilasin annoksen, jossa tuli ranejen lisäksi semmoinen ihan sairaan nanna kastike hienossa hopeisessa kannussa (ei mitään hajua mitä se oli, haha), maukas burgeri sekä hummeri. Jos haluatte nähdä reaktioni hummeriin, käykää tsekkaamassa matkavlogimme neljäs osa täältä. Sen vaan sanon, että oli ihan tajuttoman hyvää!
Eli jos Lontoossa käytte ja tommoinen sapuska hatisittais, niin suunnatkaapa tassunne Burger & Lobsteriin. Ette tule pettymään!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  January 9, 2017 at 17:24

  Sun blogi on tosi ihana! ❤ Ja kuinka pitkä olet? Olisi kiva jos vastaisit ❤❤

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 9, 2017 at 19:10

  Voi kiitos! <3 Oon 195 senttimetriä :D

 • Reply
  Selkkuuxx
  January 9, 2017 at 19:11

  Sun videoista ja postauksista tulee aina tosi FRESH olo<3

 • Reply
  Siiri Juopperi
  January 10, 2017 at 17:39

  tosi kiva postaus ja ihania kuvia ! ❤

Leave a Reply