VIDEO: ALL THE LONDON VLOGS IN ONE POST

Heippa!
Julkaisin hetki sitten kuudennen ja viimeisen osan Jannen ja meikäläisen vlogisarjasta. Teimme tosiaan reissumme jokaisesta päivästä videon ja joka toinen osa tuli meitsin ja joka toinen Jannen kanavalle. Tämä oli mun mielestä ihan huippuhyvä ratkaisu, sillä oli kivaa saada aina välillä kuvailla fiiliksiä videolle ja toisinaan taas olla ilman vastuuta siitä.
Tässä olisikin siis kaikki reissuvideot ensimmäisestä viimeiseen, ollos hyvät.
Mitä tykkäsitte vlogisarjasta? Pitäiskö mun ja Jannen jatkossa toteuttaa matkavlogit samaan tapaan vai oliko hankalaa seurata menoa kahdelta kanavalta? Kertokaa ihmeessä niin me pohdimme miten jatkossa toteutamme handlaamme
Seuraava videoni onkin musiikkiaiheinen — jännittävää! Mutta nyt on aika siirtyä töiden pariin — huomiseen kamut ♡

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anonymous
  January 9, 2017 at 18:25

  Tää oli tosi hyvä ja toimiva vlogisarja! Oli mukava nähdä matka vuorotellen molempien näkövinkkelistä, koska olettehan kuitenkin molemmat omia upeita persoonianne :)

  Ja ihanaa kuulla että aiotte myös jatkossa matkustaa ja tehdä matkavlogeja <3 Vaikka se varmasti lomalla saattaa olla aika väsyttävää/kuluttavaa välillä.

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 9, 2017 at 19:15

  Kiitos paljon kommentista ja kivasta palautteesta! :) Tää oli kyllä mainio tapa toteuttaa matkavlogit omastakin mielestä. Toki se välillä vähän puuduttaa — ensi reissulla emme välttämättä kuvaa ihan joka päivä. Mutta näitä on niin mielestästä tehdä ja on ihanaa itsekin uppoutua välillä vanhoihin reissuihin noita videoita katsomalla.

  Ihanaa viikko sulle! <3

 • Reply
  Aino
  January 9, 2017 at 19:45

  mihin olisinkaan tän ns. surullisen kuuluisan maanantain kanssa joutunu ilman tätä päivän piristystä, kiitos jälleen! <3 tsemppihali sulle tulevaan viikkoon! oot tärkeä <3

 • Reply
  Olivialukee
  January 10, 2017 at 20:10

  Tää ratkaisu oli musta tosi hyvä! Kiva kuulla molempien ajatuksia ja katsoa vähän eri tyylisiä videoita! Vaikka fakta on että sun videoita tykkään ihan vähän enemmän katsella :D tykkään vaan sun rennosta mut samaa aikaa tosi "coolista" tyylistä. Tosi hienoo että rokkaat täysillä sun omaa tyyliä! Kaikista sun someista saa susta jotenki niin aidon kuvan etkä häpeä sanoa jos on ollut paska päivä. Et yritä saada sun elämää näyttämään täydelliseltä vaan näytät pääasiassa sen mitä se on. Pidän blogistasi älyttömän paljon kun tää on vaan niiiiin sun tyylinen ja kuvat on tosi laadukkaita ja hienoja! En muita blogeja juuri seuraa, mutta täältä on vaikea pysyä poissa. Arvostan kuinka paljon duunia teet tän kaiken eteen ja sen kyllä huomaa siitä kuinka hyvältä sun blogin ulkoasu näkyy ja kuinka hyvin sun videot on editoitu. Oot kyllä todellakin ansainnu kaiken mitä oot saavuttanut ja tietty mitä tuut tulevaisuudessa saavuttamaan. Tällaisia tyyppejä Suomeen lisää kiitos! Kaikki sanavalinnat ja vertauskuvat vaan osuu niin nappiin. Oot kyllä mun lempi somettaja. Jatka samaan malliin hyvältä näyttää!

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 10, 2017 at 21:38

  Ihana Aino! <3 Tää piristi :) Ihanaa viikkoa myös sinne! <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 10, 2017 at 21:53

  Vitsi, kun tuli hyvä mieli tästä! :) Ihan super kiva kommentti. Ihanaa kuulla, että asiat välittyy ihmisille kuten toivonkin niiden välittyvän <3 Jatkan ehdottomasti samaan malliin -- kiitos sulle ja mahtavaa alkanutta vuotta! :)

 • Reply
  Selkkuuxx
  January 10, 2017 at 23:05

  Matkaanne oli kyllä tosi mukava seurata!

 • Reply
  antti
  January 11, 2017 at 01:07

  mun mielest oli ainaki kiva seuraa vuorotellen molempien kanavilta teijän reissuu ja must oli muutenki tosi kiva vlogisarja ja nää matkavideot on yhtii mun lemppareist teiltä! 😍

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 12, 2017 at 03:12

  Kiva, että tykkäsit! <3

 • Reply
  Valtteri Sandberg
  January 12, 2017 at 03:12

  Tosi kiva kuulla! :) Näitä on hauskaa tehdä, niin kiva kuulla, että se välittyy sinnekin. Kiitos, Antti! :)

Leave a Reply