21 PARASTA BIISIÄ VUONNA 2017

Ihanaa sunnuntaita!

Vuoden ensimmäinen viikko on sujahtanut ohitsemme kuin maantiekiitäjä konsanaan. Ennen kuin se on kuitenkaan ohi, voisimme vielä viimeisen kerran kurkata vuoteen 2017. Aloitin viime vuodenvaihteessa uuden tradition, jossa valitsen aina kuluneen vuoden 20 parasta kappaletta ja teen niistä soittolistan. Sääntönä on, että yhdeltä artistilta ei saa ottaa yhtä biisiä enempää listaan. Kuukausien kuluessa olikin tunnelmallista palata fiilistelemään vanhempia kappaleita ja nauttia niiden tuomista muistoista. Otin samaa urakkaa sarvista kiinni tänäkin vuonna ja kävin suorastaan hikikarpalot otsalla läpi kaikkea vuonna 2017 julkaistua musiikkia, jota olen suurkuluttanut. Musiikki on minulle kaikki kaikessa, joten otin tämän ehkä vähän turhankin vakavasti, haha. En millään saanut nipistettyä listaani tasan pariinkymmeneen kappaleeseen, vaan pähkäiltyäni tunnin jos toisenkin tulin siihen tulokseen, että tänä vuonna oli kiistatta 21 mulle tärkeää kappaletta. Rakastan puhua musiikista, joten ajattelin, että voisin jakaa ne teidän kanssa ja kertoa jokaisen biisin kohdalla miksi diggaan siitä.

21. Kesha – Praying

Kesha on TiK ToKista alkean lukeutunut suosikkiartisteihini. Vaikka hänen viimeisin levynsä ei purrut minuun yhtä vahvasti kuin aikaisemmat, olen onnellinen, että hän voi vihdoin tehdä haluamaansa musiikkia. Praying on yksi viime vuoden kauneimmista kappaleista; sen sanoma anteeksiannosta on tärkeä.

20. Hyuna – Lip & Hip

Hyunan Lip & Hip kappale tiivistää sen miksi hän on yksi suosikki K-Pop artisteitani; hän rikkoo rajoja. Hip & Lip -kappale ja sen musiikkivideo tihkuvat seksiä, joka etenkin naisten osalta on paljolti tabu aasialaisessa kulttuurissa. Hyuna näyttää, että naiset voivat yhtälailla olla sinut seksuaalisuutensa kanssa ja tuoda sitä rohkeasti esille.

19. Trisha Paytas – Freaky

Trisha Paytas oli ensimmäisiä YouTubettajia, joita aloin seuraamaan. Hän on julkaissut vuosien saatossa useampia kappaleita ja tekee niille ahkerasti musiikkivideoita. Freaky -kappale on itsessään aivan mahtava popralli ja sen musiikkivideo on laadukkaampi kuin monien suurien artistien.

18. Loreen – Statements

Loreen haki edustamaan Ruotsia Euroviisuissa Statements -kappaleella, joka eroaa paljon hänen voittokappaleestaan Euphoriasta. Se on raaka ja tummanpuhuva, enkä välty kylmitä väreiltä sitä kuunnellessa; Loreenin ääni suorastaan pureutuu sieluun.

17. Halsey & Lauren Jauregui – Stangers

Halseyn ja Fifth Harmonyn jäsenen Lauren Jaureguin kappale Strangers kertoo karkeasti sanottuna kahden naisen lohduttomasta rakkaustarinasta. Se on mielestäni viime vuoden merkittävin duetto; artistien äänet sopivat täydellisesti yhteen ja biisin instrumentaali on upea. Kappale ei mielestäni saanut ansaitsemaansa huomiota.

16. Antti Tuisku feat. Erin – Aamukuuteen

Jättisuosion jälkeen, kun rima on entistäkin korkeammalla, voi olla hankala ylittää itseään. Antti Tuisku loikkasi kuitenkin riman yli kuin Jelena Isinbajeva konsanaan ja toi Anatude -albumillaan katraan mielettömiä biisejä suomalaisten korville. Oma suosikkini levyn kappaleista on Aamukuuteen; diggaan biisin tarinasta ja melodiasta, ja Erinin ääni passaa erinomaisesti yhteen Antin äänen kanssa.

15. Selena Gomez feat. Gucci Mane – Fetish

Selena Gomez löysi Revival -albuminsa myötä oman uniikin soundinsa ja hänen viime vuonna julkaisemansa kappaleet mukailevat sitä. Fetish oli oma suosikkini Selenan vuoden 2017 materiaalista; sen on hypnoottinen tunnelma vie mukanaan.

14. Cashmere Cat feat. Ariana Grande – Quit

Rakastan Cashmere Catin ja Ariana Granden Quit -kappaleen yksinkertaisuutta; siinä ei ole mitään ylimääräistä. Biisin tuotanto, sanat ja Arianan ääni ovat vain sulaa täydellisyyttä.

13. Cardi B – Bodak Yellow

Hip-hopin ja rapin genrestä kuuntelen pääsääntöisesti naisartisteja. Se on niin miesvoittoinen genre, että naisräppäreissä on jotain erityisen voimaannuttavaa. Carbi B on ehdottomasti kiinnostavin vuonna 2017 pinnalle nousseista artisteista; rakastan hänen anteeksipyytelemätöntä ja etikettejärikkovaa asennettaan. Epävarmoina hetkinä laitan Bodak Yellowin soimaan, koska se takuuvarmasti saa meitsin tuntemaan oloni kuninkaaksi.

12. BLACKPINK – As If It’s Your Last

Olen sen verran huono-onninen, että kumpainenkin mun suosikki K-Pop bändeistä – 4Minute ja 2NE1 – ovat lopettaneet. BLACKPINK, joka tuli ikäänkuin korvaamaan tätä sydämeeni jäänyttä lovea, debytoi vuonna 2016 ja olen diggaillut heistä ensimmäisestä kappaleesta asti. He julkaisivat (valitettavasti vain) yhden uuden biisin vuonna 2017, joka nousi mulla luonnollisesti kuunnelluimpien biisien joukkoon. Se on ehkä vähän “söpömpi” kuin heidän aikaisemmat menevät kappaleensa, mistä en niin välitä, mutta toimii silti ihan pirun hyvin.

11. Evelina – Kylmii Väreitä

Evelina on mulle suomimusiikin jumalatar ja jokainen hänen julkaisemansa biisi kolahtaa ja kovaa. Kylmii Väreitä oli meitsin 2017 vuoden summer anthem ja tuo etenkin kesän parhaan viikonlopun – Ruisrockin – vahvasti mieleen. Olispa jo kesä!

10. Fifth Harmony – Don’t Say You Love Me

Olen ollut Fifth Harmonyn fani aina X Factor ajoilta asti. He julkaisivat loppukesästä ensimmäinen albuminsa nelikkona – ilman Camila Cabelloa. Vaikka pidin bändin tuotannosta viisikkona, olen tyytyväinen siihen, että heidän tiensä erkanivat. Fifth Harmony kuulostaa yhtenäisemmältä ilman Camilan ääntä ja puolestaan Camila on luonut loistavaa omaa tuotantoa – win win -tilanne, eiks jeh? Bändin albumi oli yksi mun viime vuoden kuunnelluimpia ja kaunis Don’t Say You Love Me -kappale nousi yhtenä yli muiden, koska se on erilainen levyn muihin kappaleisiin verrattuna. Jokaisen bändiläisen ääni pääsee myös upeasti esille tällä kappaleella.

9. SAARA – Superpowers

SAARA on yksi lahjakkaimmista suomalaista artisteista ja Superpowers oli ehdottomasti yksi viime vuoden kotimaisen musiikin helmistä. Kappale kuulostaa todella kansainväliseltä ja siinä on aivan erityinen fiilis, joka iskee yhtä lujaa joka kuuntelukerralla.

8. Clean Bandit & Zara Larsson – Symphony

Itken todella harvoin, mutta Clean Banditin ja Zara Larssonin Symphony -kappaleen musiikkivideo sai kyllä tämänkin jampan silmäkulmat kostumaan. Biisi on itsessään loistava; sen sanat ovat upeat, melodia kaunis ja tarttuva. Musiikkivideon erityinen ja traaginen rakkaustarina on kuitenkin se, joka antaa biisille suuren tunnelatauksensa ja tekee siitä yhden viime vuoden parhaista kappaleista.

7. Major Laser feat. Anitta & Pabllo Vitar

Major Lazer bändissä on yksi suosikkituottajistani: Diplo. Hän on monella saralla edelläkävijä ja Sua Cara -biisi todistaa sen jälleen kerran. Sen lisäksi, että biisi saa mut takuuvarmasti juoksemaan tanssilattialle kuin kaistapää, on mun mielestä ihan tajuttoman siistiä, että valtava kansainvälinen yhtye on ottanut kappaleelleen drag queenin. Lahjakas Pabllo Vittar on todella suosittu kotimaassaan Brasiliassa, mutta tämän biisin myötä on tullut myös suuremman yleisön tietoisuuteen. Kappaleella on myös simppeli, mutta päheä musiikkivideo.

6. Taylor Swift – I Did Something Bad

Taylor Swiftin reputation oli kiistatta viime vuoden paras albumi, joka on täynnä toinen toistaan parempia kappaleita. Rakastan Tayloria, koska hänellä on erityinen lahja biisien kirjoittamisessa ja säveltämisessä. Hän on myös artisti, jolta ei voi ikinä olettaa mitä seuraavaksi tuleman pitää. Pidin mahdottomana, että hän ylittäisi itseään enää 1989 -albumin julkaistuaan, koska se on yksi vuosikymmenen parhaista levyistä – ja väärässä olin. Parhaan biisin valitseminen repurationilta oli hankalaa, mutta päädyin lopulta siihen, jota olen eniten luukuttanut; I Did Something Bad. Rakastan sen tummanpuhuvaa tunnelmaa, voimakkuutta ja sanoja. En malta odottaa, että pääsen rääkymään tämän biisin tahtiin kesäkuussa Lontoossa, kun menen katsomaan Taylorin konserttia.

5. Katy Perry feat. Migos – Bon Appétit

Puntaroin pitkään valitsenko Katy Perryltä Bon Appétit vai Chained To The Rhythm kappaleen. Katyn Witness -albumin ensimmäisellä singlellä Chained To The Rhythmillä on mielestäni tärkeä sanoma siitä miten liian usein elämme itsekkäästi pienessä kuplassamme ja unohdamme ne asiat, joilla on oikeasti merkitystä. Kamppailu oli kova, mutta lopulta päädyin Bon Appétitiin, joka saa mulle poikkeuksetta riemukkaan mielen ja tanssikoiven vipattamaan niin maan vimmatusti.

4. Miley Cyrus – Malibu

Miley Cyruksen Malibu oli valtava muutos hänen aikaisemmasta tuotannostaan. Vaikka twerkkaava ex-Hannah Montana oli meitsin mieleen, on Malibussa jotain todella aitoa ja kaunista – se on ehdottomasti yksi vuoden 2017 stand out kipaleista. Etenkin biisin livevedot saavat mulla kehon kylmien väreiden valtaan.

3. Camila Cabello – I Have Questions

Camila Cabello oli mulle yksi vuoden 2017 kuunnelluimpia artisteja, vaikka hänen debyyttialbuminsa sooloartistina julkaistaan vasta 12.1. eli ensi viikon perjantaina. Jokainen hänen tähän asti julkaisemansa kappale on päätynyt mulla looppauksen uhriksi – etenkin I Have Questions. Se oli Spotifyssa meikäläisen kaikista eniten streamattu kappale viime vuonna ja streamasin yhteensä lähes 60 000 minuuttia eli lähes 42 päivää musiikkia. Kappaleessa Camilan äänestä huokuu tuska, jota hän on kirjoittamisen hetkellä kokenut ja vaikka häneltä on tullutkin kuukausien mittaan toinen toistaan parempia biisejä, nousee tämä silti raakuutensa vuoksi ylitse muiden. Meinaan ratketa liitoksistani, kun en malttaisi odottaa hänen albumiaan enää päivääkään!

2. Charli XCX – ILY2

Charli XCX on yksi artisti, joka on ollut minulle tuttu jo vuosia ja olen häntä kuunnellutkin, mutta tuntuu, että viime vuonna hän on sai mahdollisuuden tuoda omaa musiikillista tyyliään esille vahvemmin kuin koskaan. Tämän myötä hän on noussut yhdeksi lempiartistikseni. Charlin fanien odottaessa hänen kolmatta albumiaan, on hän julkaissut kaksi elektronisen popmusiikin Graalin maljaa: Number 1 Angel ja POP2. Molemmat mixtapet julkaistiin viime vuonna ja ILY2 kappale on ensimmäiseltä niistä. Haastattelin Charlia YouTube-kanavalleni Ruisrockissa, joka oli yksi viime vuoden siisteimpiä juttuja, ja oli mahtavaa päästä kehumaan hänelle tätä kappaletta kasvotusten. Se on rehellinen rakkauslaulu, jonka vahva elektroninen ote puree minuun kuin piraija.

1. Dua Lipa – New Rules

Mulle – ja sadoille tuhansille (tai suosiosta päätellen jopa miljoonille) – viime vuoden ehdoton ykköskappale oli Dua Lipan New Rules. Dua Lipa on todella kiinnostava ja lahjakas uusi artisti, jonka debyyttialbumi on poikkeuksellisen hyvä. Levyllä on useampia esillä olleita kappaleita, mutta New Rules oli se, joka sai Lipan musiikin täyttämään suuren yleisön soittolistat. Meikäläinen on siitä enemmän kuin innoissaan; hänen tummanpuhuva äänensä on uniikki ja hän on pääkirjoittaja lähes kaikilla albuminsa kappaleilla – se ei enää tätä nykyä ole itsestäänselvyys. New Rulesin musiikkivideo on mieleenpainuva ja itse kappaleen sanoma vahva: etäisyyden pitäminen myrkyllisestä ihmisestä – oli se sitten ex-kumppani tai -ystävä. Kappale sai aikaan liikkeen, joka näkyi muun muassa meemeinä (BTW, vihaan sanaa meemi) ja uusina mantroina ihmisillä. Se on kiistatta yksi viime vuoden suurimmista biiseistä. Mun mielestä siistiä oli myös se, että Lipa on yksin kappaleellaan. Tuntuu, että liian usein pop jumalattaret ottavat (mahdollisesti levy-yhtiöiden painostamina) biiseilleen pinnalla olevan räppärin, joka heittää parit riimit sinne sekaan. Useilla biiseillä se toki toimii, mutta monet olisivat kieltämättä paljon parempia ilman. Jään tohkeissani odottamaan mitä Dua Lipalla on tarjottavana tulevaisuudessa.

Semmoinen oli meitsin lista! Vaikka tämän kasaaminen tuppaa olemaan urakka, on se mun mielestä silti ihan super hauskaa ja mielenkiintoista. Immeisillä tuppaa olemaan niin erilaisia musiikkimakuja ja tämä on vuoden 2017 katsaus mun musiikkimieltymyksiin. Löydätte tämän kyseisen soittolistan Spotifysta klikkaamalla tästä ja jos haluatte enemmän tutkailla mitä kuuntelen, voitte klikata tästä.

Mikä oli sun vuoden 2017 suosikkikappale? Oliko meillä mahdollisesti samoja suosikkeja? Kerro se kommenteissa!

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  netta
  January 7, 2018 at 23:33

  no tässä ois mun ❤suosikki biisit 2017 😉
  1.Jvg Älä jätä roikkuu
  2.Cheek Enkelit ❤
  3. Antti Tuisku Swäg
  4.Antti Tuisku Rahan Takii
  5. Evelina Kylmiä Väreitä
  6.Profeetat Sinuhe
  7 jokainen kyynel
  8. VainnElämää Toni Wirtanen Vapaa ❤
  9 .Cheek . Malja
  10.Herrasmiesliigan Epmt 2018 ei pahalla mut tahallaan
  11.Jvg PopKorni

  12.Antti Tuisku
  Jeesusjedimestari

  • Reply
   Valtteri
   January 8, 2018 at 16:16

   Kiitos, kun jaoit sun listan! :) Näitä on aina niin mielenkiintoista lukea!

 • Reply
  Aino
  January 7, 2018 at 23:54

  olisin voinu lukee tätä postausta vaikka kuinka pitkään. RAKASTAN sitä, kun puhut musiikista!! oon sun suuri spotify stalkkeri (kuten varmaan tiedät), joten oon löytäny monet mun viime vuoden suosikkibiiseistä sun soittolistojen kautta, heh.. kommentoin nyt kuitenkin muutamaa biisiä, mitä tähän listaan oot laittanu.

  Strangers biisistä oon NIIN SAMAA MIELTÄ! se ois ansainnu tuhat kertaa enemmän rakkautta ja huomiota, kuin mitä se pääty saamaan.

  Selenan ääni kuulostaa jotenkin älyttömän kauniilta Fetish biisissä, just sellanen hypnoottinen, kuten sanoitkin. hävettää myöntää, että mulla on vähän menny tää Selenan musiikki ohi. veikkaan osaksi sitä, että osa pikku-Ainosta on vielä jämähtäny tähän Mileyn ja Selenan disney channel aikasiin draamoihin (oivoi…) (joissa olin Mileyn puolella). tosin nyt parin viimesen vuoden aikana oon jotenkin sivukorvalla seuraillu Selenan uraa ja tykänny yllättävän monesta biisistä!

  symphonyn musiikkivideo oli äärimmäisen vaikuttava. koko teos nimenomaan saa syvemmän merkityksen musiikkivideostaan, joka on kyllä todella unohtumaton. oon muutenkin älyttömän ylpeä Zarasta!!!

  ILY2 on soinu täällä kans aika lujaa mun huoneen kaiuttimista.. se vaan toimii älyttömän hyvin kaikin tavoin!!! (samoin dreamer on upea)

  ja sitten on Miley.. mistä edes alottaisin tuhat sivusen romaanin kaikista asioista, mitä siinä naisessa rakastan.. Malibu -biisistä tuli sellanen olo, että se on pitkästä aikaa oikeesti aidosti onnellinen. mun sydämessä on aina oma paikka juuri tälle twerkkaavalle ex-Hannah Montanalle, kuten säkin sanoit. etenkin, koska Mileystä oli mulle äärettömän suuri apu siihen aikaan. sain siltä just sen määrän itsevarmuutta, mitä tarvin noustakseni kunnolla omille jaloilleni ja ollakseni juuri sellanen kun olen. joka on ollu TODELLA iso jaskel. veikkaan, että jokaisella on joku sellanen ihminen, olkoon julkisuuden henkilö tai ei. mulla se on Miley (ja do my thang biisi hahaaahh)
  tietenki haluan näin merkityksellisen ihmisen olevan onnellinen, joten voit vaan kuvitella kuinka räjähdin tän Malibu biisin BMA-vetoa katellessa..

  arvasin, että täst mun kommentista tulee kunnon Miley ylistys mut uhm.. no can do. mut eiks hyvän postauksen merkki oo se, että se herättää ajatuksia? kiitos siis tästä, toiveissa ois lisää postauksia ja videoitakin musiikkiin liittyen <3

  • Reply
   Valtteri
   January 8, 2018 at 16:15

   Kiitos Aino kommentista <3 Niitä on aina ihana lukea :) Ja siis KYL-LÄ! Oon niin samaa mieltä - tuntuu, että Miley on nyt löytänyt itsensä. On ollut etuoikeus seurata hänen kasvutarinaa :)

 • Reply
  Essi
  January 8, 2018 at 12:14

  Tätä postausta oli todella kiva lukea, musiikki ku on mullakin todella lähellä sydäntä. Sen avulla oon saanu voimaa selättää mua monta vuotta vaivanneen masennuksen sekä kun 2017 vuoden alussa tuli ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö diagnoosit niin on myös auttanu niidenkin kanssa elämään. Ja sieltähän muuten löyty jopa 2 biisiä joita itekki luukuttelin 2017 vuonna. Nimittäin Taylorin I did something bad ja Evelinan Kylmii Väreitä. Molemmat on kyllä edelleen yksiä mun lempikappaleita. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Itelle tosin tärkeitä biisejä vuonna 2017 oli muun muassa Roope Salminen & koirat ft. Ellinoora Tanssi se ulos, Sunrise Avenue Beautiful, Ellinooran Elefantin paino, James Arthurin Say you won’t let go, SAARAN Permisson to Love, Ed Sheeranin Perfect ja Pete Parkkosen Kiitos ❤️

  • Reply
   Valtteri
   January 8, 2018 at 16:08

   Musiikki on todella voimakas asia – se toimii itselläkin valtavan suurena tukena. Noista sun mainitsemista biiseistä pidän etenkin Tanssi Se Ulos -kappaleesta (Ellinoora on huikea!) ja SAARAn Permisson To Lovesta. Ja kyllähän tuo Perfect – etenkin Beyoncén feattaamana – räjäytti loppuvuodesta potin :) Ihanaa viikkoa! <3

 • Reply
  Eveliina
  January 8, 2018 at 13:49

  Ihanaa ku puhut musiikista❤ rakastan itsekkin musiikkia ja musiikki on mulle lähellä sydäntä ❤ parhain biisi viime vuodelta oli ehdottomasti Louis Tomlinsonin Just like you. Niinku ei vain löydy sanoja tolle biisille aivan tajuttoman hyvä ❤

  • Reply
   Valtteri
   January 8, 2018 at 16:06

   Just Like You on kyllä hyvä biisi! :)

 • Reply
  Jannevaltteri_
  January 8, 2018 at 15:26

  Anteeksi etten huomannut tätä ajoissa :( Olen ollut rajusti kipeä, joten en oo jaksanut kattoa mitään :) Mä en kestä sun musiikki tyyliä/makua sillä se on sulone <3
  Itse kuuntelen nightwishiä ja Katy Perryä :)) Oot ihan super ihana ja avoin :D Rakastan sua super paljon ja tsemppiä viikolle <333

 • Reply
  Liisa
  January 8, 2018 at 18:10

  Mun lempparit: 1. SANNI- Kelpaat kelle vaan 2.SANNI-kuka sen opettaa 3.SANNI- moukari 4.SANNI-Timantit on ikuisia 5.SANNI- koti-ikävä 6. Evelina- kylmii väreitä 7. Zara Larsson & Clean Bandit- Symphony 8. SANNI- SANNI 8. SANNI- mitä jos ne näkee 9. SANNI- ravistettava ennen käyttöä 10. SANNI-trampoliini (Radio edit)

  • Reply
   Valtteri
   January 9, 2018 at 12:47

   Oot selvästi Sanni fani :)

 • Reply
  Iiris
  January 8, 2018 at 20:42

  MOI! Siis tossa oli tosi monta samaa musiikkia, mitä mä tykkään kuunnella melkein aina. Mileyn musiikki on mun lempparia kuunneltavaa.

  • Reply
   Valtteri
   January 9, 2018 at 12:46

   Miley on ihana!

 • Reply
  Pinja
  January 9, 2018 at 19:15

  Mun lempparibiisi viime vuonna oli Tapa – Paperi-T.

  • Reply
   Valtteri
   January 10, 2018 at 02:55

   Pitää kuunnella toi! :)

 • Reply
  Suvi Tuominen
  January 10, 2018 at 21:02

  Oon samaa mieltä sun kanssa siitä ettei Halseyn – Strangers biisi saanut tarpeeksi huomiota koska se biisi on vaan niin hyvä

  • Reply
   Valtteri
   January 15, 2018 at 00:57

   Niin on! Sääli siis :(

 • Reply
  Sofia
  January 12, 2018 at 20:47

  Olipas mielenkiintoinen postaus! :) Tuota Dua Lipan kappaletta tuli kyllä myös luukutettua moneen otteeseen viime vuoden puolella – aivan mahtava kappale. Myös Selenan musiikkiin tykästyin enemmän viime vuonna verrattuna aiempiin vuosiin.

  • Reply
   Valtteri
   January 15, 2018 at 00:56

   Siis New Rules on mieletön! Ja oon samaa mieltä, Selena parantaa joka kerta :)

 • Reply
  Miukkis
  February 4, 2018 at 23:16

  Olen seuraillut sua enemmän youtuben ja instan puolella mutta nyt pitää ryhdistäytyä ja alkaa lukemaan enemmän sun blogia, sillä sulla on aivan ihana tyyli kirjoittaa! : )

  Mutta musiikki on parasta. Kuuntelen musiikkia todella paljon ja eri genreistä ja käyn myös keikoilla, välillä vähän enemmän ja välillä taas vähän vähemmän. Musiikki on muutenkin mulle todella tärkeää, sillä tiettyjen artistien ja bändien musiikki on nostanut mut pohjalta ylös, auttanut masennuksessa ja rauhoittanut paniikkikohtauksien aikana. Musiikin arvoa ei voi koskaan mitata. : ) <3

  Itsellänikin on Katy Perry ollut kuuntelussa, varsinkin tuossa Bon appètit biisissä kertosäe on mukaansatempaava.. ja hieman arvelinkin, että Tuiskua saattaa löytyä sunkin musiikkilistalta. : D

  Omat biisit, joita on tullut luukutettua vuonna 2017:
  – Antti Tuisku: Hanuri, Rahan takii, Tragedia ja Ihan tavallista mulle kuuluu (Antti Tuisku on THE STAR!)
  – Kasmir: Vanhaa sua, Aavikko
  – Sanni: Kelpaat kelle vaan
  – Kaija Koo: Kaunis rietas onnellinen, Suru on kunniavieras
  – Sunrise Avenue: Nothing is over
  – Samu Haber & Niila: A hundred years
  – Cheek: Malja, Älä lähde vielä pois

  + Paljon erilaisia teknobiisejä ja rokkenrollia : )

  • Reply
   Valtteri
   February 8, 2018 at 23:58

   Kiva kuulla, että kirjoitustyyli kolahtaa :) Olen niin samaa mieltä sun kanssa siitä, että musiikin arvoa ei voi koskaan mitata. Se on korvaamatonta <3 Loistavia kappaleita sun listalla!

Leave a Reply